Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted

мени то све јасно, има правило 2 ЗА: заљубљен, зајебан

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Mnogo si agresivno pristupio temi, te muskarac treba da brani i kontrolise, te sad neko umlacivanje. Pricamo o obezbedjivanju, u krajnjoj liniji za dobro samih muskaraca da se ne bi poveli na pogresnu stranu, kad su vec u startu izabrali ispravno.
Sta tu ima agresivno vidis se da se zale kako im drugi salecu zenske pred njim. Ovde govorimo o cistoj primitivi sisatije guzatije otima najjaci krimos iz kraja.Razumem ja da se zene obezbeduju od svojih zgodnih prijateljica tipicnog cilja nevaljalih muzeva, ali sve vise je to passe. Mladja generacija zena polako dize ruke od tih monogamnih obezbedjivanja ako ima prihode, a ni muskim se ne isplati vise da se zene. Trend je sve vise se ulazi u brak kasnije kad se izduvaju i eto mozda da naprave barem nekog potomka. ako ne kupe pudlicu ili macku.
Posted

betino pitanje u mojoj praksi:da li ja treba da budem manje ili više atraktivna od svog ortaka kojeg hoću da tapnem nekom?ili to nema veze?

Posted
Odakle to? Btw, iz mog iskustva, lepse polovine su uvek majstorski znale da izaberu samo manje dopadljive drugarice za druzenje. Svaka iole atraktivna je bila nepodobna jer je surepacha™ ili vristulja™. (To su neki od termina koji zene koriste za suparnice).
Logicki neodrzivo.Preptostavke:1. Svaka devojka zeli da ima manje dopadljivu drugaricu.2. Svaka devojka moze da ima 1 drugaricu (radi jednostavnosti).3. Svi se slazu oko rangiranja dopadljivosti.Ishod:Nema drugarica.,U paru je jedna uvek manje dopadljiva pa nece izabrati vise dopadljivu za drugaricu.Dakle, Radagast je u pravu.
Posted

Meni bas zao sto nemam neku mega dobru ribu kao super drugaricu, najozbiljnije. Jel to znaci da sam nenormalna?

Posted
Meni bas zao sto nemam neku mega dobru ribu kao super drugaricu, najozbiljnije. Jel to znaci da sam nenormalna?
не, то значи да си ти боља риба од свих твојих другарица.јел тако?
Posted
не, то значи да си ти боља риба од свих твојих другарица.јел тако?
Ne valja ti zakljucak. A i napisala sam "mega dobra", high class riba, od koje mozes da ucis :D ...Imala sam dve koje su bile, onako, dosta dobre, pa su me ostavile...mada sa ovom jednom mozda i obnovim drugarstvo, a bile smo prijateljice nekada.
Posted
Meni bas zao sto nemam neku mega dobru ribu kao super drugaricu, najozbiljnije
+ milion. :fantom:
Posted
Dakle, Radagast je u pravu.
Budjo, odlican si u logici, ali ovde se radi o zenama.
Posted
Logicki neodrzivo.Preptostavke:1. Svaka devojka zeli da ima manje dopadljivu drugaricu.2. Svaka devojka moze da ima 1 drugaricu (radi jednostavnosti).3. Svi se slazu oko rangiranja dopadljivosti.Ishod:Nema drugarica.,U paru je jedna uvek manje dopadljiva pa nece izabrati vise dopadljivu za drugaricu.Dakle, Radagast je u pravu.
nije logicki neodrzivo.indijev iskaz se ne odnosi na sve zene, nego samo na njegove lepse polovine.
Posted
Budjo, odlican si u logici, ali ovde se radi o zenama.
o kraljevi logike! u pitanju su kompleksni spletovi interesa, a ne puka podudarnost u fudbalskim preferencama
Posted
Ne valja ti zakljucak. A i napisala sam "mega dobra", high class riba, od koje mozes da ucis :D ...Imala sam dve koje su bile, onako, dosta dobre, pa su me ostavile...mada sa ovom jednom mozda i obnovim drugarstvo, a bile smo prijateljice nekada.
Ja imam bar tri mega dobre drugarice, tj. high class ribe. I nisam od njih naučila ništa više nego od ovih redovno dobrih. Niti sam se ikad u njihovom društvu osećala ugroženo, niti sam se u društvu ovih redovnih osećala superiorno.Meni je crko srkazam detektor i ja ustvari nisam sigurna da li se vi svi šalite na poslednjih nekoliko strana. Grupisanje po atraktivnosti i to.
Posted

naravno da smo mrtvi ozbiljni...barem ja, uvekkakve prijateljice ima marijana mateus? ako vec trazimo neke zakonitosti daj da se prvo napise ustav