Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ti ko da si juce upoznao telefonceta.

Posted

Ma znam, ali glupo je i za humor.

Posted

Ne za zemunske mangupe staroga kova.

Posted

Tako Papa Aleksandar VI svome zabludelom sinu Djovaniju rece ne biraj zene prema njihovoj slabosti vec prema slabosti njihovih muzeva.

Posted
Nisam pratila topić, već sam samo pročitala ono sa početka, pa se izvinjavam ako je već bilo...Elem, jel doktor Zoća savetuje kako se vratiti na pravi put ako krenemo stranputicom?
Zavisi sta je stranputica.
Posted
Odakle to? Btw, iz mog iskustva, lepse polovine su uvek majstorski znale da izaberu samo manje dopadljive drugarice za druzenje. Svaka iole atraktivna je bila nepodobna jer je surepacha™ ili vristulja™. (To su neki od termina koji zene koriste za suparnice).
Sta ga znam, proucavam (iz profesionalne radoznalosti naravno) grupice studentkinja po kampusu, i cini mi se da se ne agreguju nasumice, vec da ima nekih pravilnosti - jedna od kojih je da se lepuskaste drze lepuskastih a napr debele debelih.
Posted
Sta ga znam, proucavam (iz profesionalne radoznalosti naravno) grupice studentkinja po kampusu, i cini mi se da se ne agreguju nasumice, vec da ima nekih pravilnosti - jedna od kojih je da se lepuskaste drze lepuskastih a napr debele debelih.
+1. U mom iskustvu, to sam skoro uvek vidjao - dobre ribe se druze sa drugim dobrim ribama, akrepi sa drugim akrepima. Kad ih vidis u drustvu, razlike su jako male, ako neko hoce da ih rangira, treba dobro da se pomuci, odlucuju nijanse.
Posted
Zavisi sta je stranputica.
Како је очигледно да заљубљивање није пут у љубав већ је странпутица, на нама је да пронађемо неки бољи начин за бирање одговарајућег партнера. Морамо да научимо да спојимо срце и мозак.
Posted
+1. U mom iskustvu, to sam skoro uvek vidjao - dobre ribe se druze sa drugim dobrim ribama, akrepi sa drugim akrepima. Kad ih vidis u drustvu, razlike su jako male, ako neko hoce da ih rangira, treba dobro da se pomuci, odlucuju nijanse.
Tko rangira, masturbira.
Posted

kak je super sto ce ceo forum da popizdi sutra kad saznamo tacan odgovor ^_^ uvek bude neka caka, neka navlakusa, neka studija koja prkosi svim ostalima, neka skrivena variabla, neki mali segment populacije za koji nije nadjeno opste pravilo pri nekom izolovanom merenju.

Posted
dobre ribe se druze sa drugim dobrim ribama
To vazi samo dok su single. Barem je tako uvek bilo kod mene. (Ovde bi trebao tuzni smajli, ali ajde da ne dramim :D)
Posted
E to. A posto je navikao da vidi dobre ribe u drustvu sa drugim dobrim ribama, posmatrac ce nesvesno da minimizuje akrepovu ruznocu pokusavajuci da ga uklopi u ono sto ocekuje da vidi (onda je pitanje da li se povecanjem broja ruznih u grupi moze dostici kriticna masa akreposti, kada i dobre ribe izgledaju ruznije nego sto jesu).
Posted
To vazi samo dok su single. Barem je tako uvek bilo kod mene. (Ovde bi trebao tuzni smajli, ali ajde da ne dramim :D)
To ti je razlika muske i zenske psihologije zene su mnjenja da su svi dobri vec zauzeti.Sta drugi kazu na ovu temu http://www.webtv.rs/play/50680
Posted
Pa sto se nisi pravio nezainteresovan? Ovako kad idete za devojčinim drugaricama sa sjajem u okicama, i non-stop smarate devojke rapistujući se za zdravlje naročito interesantnih drugarica, budite srećni što vas devojke ne zatvore u podrum i bace ključ.