Frile Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kakva smradina od čoveka ovaj Milivojević...Aj da je šloser neki pa da tako lupeta, nego lekar, psihijatar, on kao radi sa ljudima i kao fol razume ih i pomaže im...A onda se setim da mu je Radovan Karadžić kolega po struci.
Aion Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Kakva smradina od čoveka ovaj Milivojević...Aj da je šloser neki pa da tako lupeta, nego lekar, psihijatar, on kao radi sa ljudima i kao fol razume ih i pomaže im...A onda se setim da mu je Radovan Karadžić kolega po struci.Je si li siguran da je psihijatar? Ja mislim da je psiholog po struci.
Indy Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) ponekad se zapitam sta mi forum stvarno donosi. saznala sam ko je istok pavlovic, saznajem redovno sta misli milovanovic, na ivici sam da se raspitam ko je zorannah, sve retko vazne informacije.Hm, to je sve skroz tacno, forum prolazi kroz fascinaciju shatro-sebrilitima, ali delom je krivica i do tebe, jer retko pises o 1 kvalitetnim sadrzajima. :fantom:EDIT. Milovanovic? Milivojevic? Whateva Edited May 5, 2013 by Indy
pt 2.0 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) problem je, Bakemono, sto je tip bukvalno sveprisutan u medijima, popupuje poput nekog pajaca i sto se apparently kotira vrlo visoko u domacoj strucnoj (psihloskoj) javnosti. zbog čega ga ljudi iz struke cene? Edited May 5, 2013 by PointTaken
DarkAttraktor Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ne znam, valja pitati nekog iz struke tipa kingmakeru. moja pretpostavka - valjda zato sto je i to svojevrsni brlog kao i sve ostalo ovde.
gospa buba Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ne znam, valja pitati nekog iz struke tipa kingmakeru. moja pretpostavka - valjda zato sto je i to svojevrsni brlog kao i sve ostalo ovde.zato sto izgleda kao da objashnjava uzasno vazne i slozene stvari prostim rechima jasnim svakom. postoji 1 velika struja obrnutih mistifikatora (predvodjena baba cvetankom!) koja tvrdi da sve mora da moze da se objasni jednostavnim rechima, inache ne valja nishta i dzaba ti tolike shkole :Pne mislim nuzno da je to loshe. ali je meni ovde svaki skup stavova iz bilo koje oblasti, koji privuche paznju-sa-odobravanjem kod velikog broja ljudi, po difoltu sumnjiv. a to ima veze sa tim imenovanim brlogom ^_^
Indy Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) ne znam, valja pitati nekog iz struke tipa kingmakeru. moja pretpostavka - valjda zato sto je i to svojevrsni brlog kao i sve ostalo ovde.Prodavanje magle je u nase krajeve doslo sa 1 Zapada. (Jedini mali problem sto je u nas nekako udarilo u mainstream, umesto da bude na stranicama stampe koja se koristi za umotavanje fish & chips girica). Edited May 5, 2013 by Indy
DarkAttraktor Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 bubo, to je jedan nivo kako te njegove marketinske fore uticu na popularanost kod raje i sta ima prodju na pop-psiholoskom trzistu nowadays, ali to i dalje ne objasnjava njegov status u strucnoj javnosti. ocu reci i dalje ostajemo potpuno baffled pred cinjenicom da se on remotely vodi kao nekakav respektabilan autor,
Takeshi Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) sveze, iz slovenije pre mesec i po dana:http://youtu.be/O-O0roGSaDUdr.Z* da mi vrati 15 minuta. :mad:sazvakane milion puta ponovljene teze, pa objasnjene kao najjednostavniji problem. samo se treba resiti idealizacije i zaljubljenosti za koju je kriva umetnost i holivud.ima i anegdota kako ljudi pipaju slona u mraku pa kada uhvate nogu misle da je stub. zoca bas podcenjuje svoju publiku. :Djavni nastup: nula bodova.* - vidim da mu je to estradni pseudonim. Edited May 5, 2013 by Takeshi
Indy Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ... u strucnoj javnosti...Sa svim duznim postovanjem k-maker i ostalih koji upadaju u gornji podskup, mislim da je generalni utisak da se ne radi o... ne znam kako da se izrazim a da se niko ne oseti uvredjenim (a niko ni ne treba, na ovom forumu).
DarkAttraktor Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 apsolutno te nisam razumeo iz 3,4,5 pokusaja (a niti sam pripit, niti pospan).da intuitivno pogodim sta si hteo: mislis da njega u struci ipak niko ne zarezuje, niti drzi za neki autoritet ?
Indy Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) apsolutno te nisam razumeo iz 3,4,5 pokusaja (a niti sam pripit, niti pospan).da intuitivno pogodim sta si hteo: mislis da njega u struci ipak niko ne zarezuje, niti drzi za neki autoritet ?Ne, ne... Uzasno sam nejasan (sa namerom, posto se ljudi vredjaju, cak i kad se na njih ne odnosi uopste). Jednostavno, jedna od bolesti zemlje Srbije je nekompetencija (onih koji zauzimaju mesta na kojima bi trebalo da sede EDIT i rade kompetentni). Naravno, jasno mi je zasto neko moze da se uvredi, posto tako siroka generalizacija mora da zahvati i ponekog zalutalog kompetentnog. EDIT - za pokusaj vadjenja iz chabra: mislim da se to popravlja sa novim generacijama. Edited May 5, 2013 by Indy
gospa buba Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) e bogati, ako taj 1 zalutali kompetentan nije svestan gde je, pa se josh uvridi, onda stvarno ^_^ ali to i dalje ne objasnjava njegov status u strucnoj javnosti. ukoliko on ima takav status, respektabilan, u nauci/struchnoj javnosti, mene bi zapravo to najmanje zachudilo. hocu da kazem, nema kod nas malo sluchajeva da krajnje ozbiljni i respektabilni struchnjaci tapshu po ramenu nekog sharlatana (ne kazem da ovaj jeste, jer stvarno ne znam nishta o njemu vishe od ovog medijskog pojavnog oblika). mislim, i prisustvovala sam nekim veoma ozbiljnim tapshanjima, isto ne shvatajuci. ali chovek uvek ostavi sebi neku rezervu, da ne razume sasvim, ili da ima i drugih interesa na toj slici... Edited May 5, 2013 by thermal bug
Indy Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 e bogati, ako taj 1 zalutali kompetentan nije svestan gde je, pa se josh uvridi, onda stvarno ^_^Vredjali se neki ljudi (ne opra me posle ni Dunav ni Murrumbidgee). Valjda zavisi kako se kaze, i ako se napakuje dovoljno disclaimera moze i da prodje. (Opet, ponekad vidim ponekog iz Srbije, recimo nedavno onog psihologa, kakoseveczove, sto je govorio o slucaju onog masovnog ubistva, bilo ovde na forumu... i onda vidim, stvari se menjaju. Najgora je moja generacija i malo stariji od nas, zaparlozeni ostaci starih garnitura koje ni nuklearni rat ne bi pomerio iz njihovih pozicija na kojima su se nasli greskom/vezom/po partijskoj liniji, itd.)
Recommended Posts