Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted
Kapiram da bi Indijevo ustajanje od stola bilo spektakularno.
Ustajao bih samo da odem do WC-a, povremeno, sve dok je snabdevenost belim + kišjelom na 1 nivou.
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ma ja mislim da psihologija itekako može da pomogne u tumačenju politike, ali ne ovako glupo i redukcionistički kako to radi Zoća - on bez ikakve ograde i kvalifikacije svodi političke fenomene (štrajkove), na indinividualno-psihološke. U pravu si, to je zaiste stravično neznanje i nepoznavanje granica sopstvenog pristupa.K'o kad kažu (ne Zoća, drugi njemu slični), da je Prajd - "egzibicionizam".
moze, koliko i u svemu ostalom (a to nije bas mnogo :)), nego imam prinudicu da se ogradim, stekla sam utisak da stalno nesto branim psihologiju - a zapravo mi intimno misljenje o istoj i nije bas na najvisem nivou. ali ovo sto zoran m. prezentuje prosto nije ono sto se nalazi u udžbenicima i knjigama iz psihologije. njemu taj psiho-pristup sluzi kao pokrivalica za licne stavove, sto je, izgleda, sa psihologijom bas lako izvesti. inace, ovo sto je indi rekao o 'belom i kisjeloj', ja mislila da on misli na kokain :mellow: i ostala potpuno zbunjena, mozak mi je na leru
Posted

kontinuitet

Ustajao bih samo da odem do WC-a, povremeno, sve dok je snabdevenost belim + kišjelom na 1 nivou.
....potreba za povremenom dekontaminacijom prestaće ako razdvojiš belo + kišjelo. posledica nastale disocijacije bi na jednu stranu odvojila stvarna osećanja u belom vinu, a u kišjeloj, reket osećanja, neka bublaju, ispariće.
Posted
Rat i MirV@Indy (ovu šifru ja ne razumem, ali moje srce oseća njen trag).
оvо V od Pynchona?
Posted (edited)
gotovo izvesno.
27yjk0.jpg . Edited by burazer
Posted

I pre Zoće Zoća:http://www.youtube.com/watch?v=s6qGCvdpucI

Posted

Ima još! Ali ovo je potpuno, od reči do reči, ono što Zoća priča!

• 3 weeks later...
Posted

ne znam jel bilo ovo? "Dr Z". Bacio se čovek opasno u komercijalu

Posted

Mora samo malo da poradi na imidzu. Predlazem mu da nosi brkove i veliki osmeh. Gubitak kose bi mu takodje pomogao.

drphil.jpg

Posted
Covek ni jednu recenicu ne ume da sastavi a da nije banalnost ili opste mesto. Nije ni cudo sto se dopada mnogima.
Posted

"Uzor - od zor, zur, zir, gledati" :isuse:

Posted
zoran cirjakovic i zoran milivojevic su braca blizanci?!