March 17, 201312 yr Kapiram da bi Indijevo ustajanje od stola bilo spektakularno.Ustajao bih samo da odem do WC-a, povremeno, sve dok je snabdevenost belim + kišjelom na 1 nivou.
March 17, 201312 yr Ma ja mislim da psihologija itekako može da pomogne u tumačenju politike, ali ne ovako glupo i redukcionistički kako to radi Zoća - on bez ikakve ograde i kvalifikacije svodi političke fenomene (štrajkove), na indinividualno-psihološke. U pravu si, to je zaiste stravično neznanje i nepoznavanje granica sopstvenog pristupa.K'o kad kažu (ne Zoća, drugi njemu slični), da je Prajd - "egzibicionizam".moze, koliko i u svemu ostalom (a to nije bas mnogo :)), nego imam prinudicu da se ogradim, stekla sam utisak da stalno nesto branim psihologiju - a zapravo mi intimno misljenje o istoj i nije bas na najvisem nivou. ali ovo sto zoran m. prezentuje prosto nije ono sto se nalazi u udžbenicima i knjigama iz psihologije. njemu taj psiho-pristup sluzi kao pokrivalica za licne stavove, sto je, izgleda, sa psihologijom bas lako izvesti. inace, ovo sto je indi rekao o 'belom i kisjeloj', ja mislila da on misli na kokain i ostala potpuno zbunjena, mozak mi je na leru
March 17, 201312 yr kontinuitet Ustajao bih samo da odem do WC-a, povremeno, sve dok je snabdevenost belim + kišjelom na 1 nivou.....potreba za povremenom dekontaminacijom prestaće ako razdvojiš belo + kišjelo. posledica nastale disocijacije bi na jednu stranu odvojila stvarna osećanja u belom vinu, a u kišjeloj, reket osećanja, neka bublaju, ispariće.
March 20, 201312 yr Rat i MirV@Indy (ovu šifru ja ne razumem, ali moje srce oseća njen trag).оvо V od Pynchona?
April 10, 201312 yr Mora samo malo da poradi na imidzu. Predlazem mu da nosi brkove i veliki osmeh. Gubitak kose bi mu takodje pomogao.
April 11, 201312 yr ne znam jel bilo ovo? "Dr Z". Bacio se čovek opasno u komercijaluCovek ni jednu recenicu ne ume da sastavi a da nije banalnost ili opste mesto. Nije ni cudo sto se dopada mnogima.
April 11, 201312 yr ne znam jel bilo ovo? "Dr Z". Bacio se čovek opasno u komercijaluzoran cirjakovic i zoran milivojevic su braca blizanci?!