Jump to content
IGNORED

Zoran Milivojevic i njegovo delo

Turnbull

Recommended Posts

Posted
u svemu sto se u konvencionalnom smislu kvalifikuje kao kviz, na pitanja moze da se odgovori (ne)tacno.hajde sad lepo priznaj sta si hteo da kazes posto ova stilska figura poredjenja ne radi.
Pa priznao ti je, covek ima dobru dusu i to mu je jedina mana. Stav uklesan kao rezultat propagande od strane zenske mu roditeljke, pa kad se misljenja za brak izabranice i ranije spomenute ne poklope - nastane kolaps sistema vrednosti ^_^
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

215

• Indy

142

• Dagmar

109

• Lord Protector

81

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Trazila si odgovor, eto ti ga :lolol:
ekeke ^_^
Posted (edited)

zene, kako da sprecim sasvim tamne farmerke da mi farbaju ostalu odecu (prilikom nosenja, ne prilikom pranja)? a da ih ne bacim, jer super stoje. mislim, kad smo vec tu i razmenjujemo kvalitetne misli.

Edited by gagorder
Posted
zene, kako da sprecim sasvim tamne farmerke da mi farbaju ostalu odecu (prilikom nosenja, ne prilikom pranja)? a da ih ne bacim, jer super stoje. mislim, kad smo vec tu i razmenjujemo kvalitetne misli.
Nikako. Ubuduce nemoj kupovati bofl, ili alternativno kombinuj sa tamnijim odevnim predmetima pa kad se ufleka bar se ne vidi mnogo.A sto se tice kvalitetnih misli - samo pucaj, niko ti ne brani.
Posted

valjda muz da joj kupi bolje, a ne ona.

Posted
valjda muz da joj kupi bolje, a ne ona.
Muz u svakom slucaju zna bolje od nje, ali se ne mesa da joj ne bi povredio osecanja.
Posted
pa kao pozadinu opisao sliku gde srpski seljak farmer od ranog jutra orezuje po vocnjaku a u podne mu srpska seljanka farmerica donosi rucak i poji ga ladnom vodom? (jer bi tako bilo blize trenutno popultnim tradicionalnim vrednostima pa strava za marketing. tako ja shvatam ovog Milija)
(srpski seljak farmer od ranog jutra orezuje po vocnjaku),to je aktivnost kao vid strukturisanja vremena, a (u podne mu srpska seljanka farmerica donosi rucak i poji ga ladnom vodom) je ritual.TA-strukturisanje vremena: (prikaz količine transakcija po hijerarhiji, < )-povučeno stanje-ceremonije i rituali*-aktivnost*-zabava-igre-intima...ovako je i u Australiji, sa vremenskom razlikom od 12h. sada je bliže i Milije, nadam se.(gde je zaljubljenosti)?
Posted

O jbt pa to je citava misija da se zaljubljivanje proglasi nekom bolescu / devijacijom. Nije to Dr. Phil, on je normalan covek. Nije to samo "novi pravac" (u prodavanju magle). Ima suvise ludila u tom sistemu.U pravu je bio Syme, a ne Kelt

Posted

nije mili, on bi nas vec pocastio sa: debeli, coravi, krndelju....

Posted

ayn rand, hopelessly romantichttp://www.youtube.com/watch?&v=wMNUdDC4tEc

Posted

da. stavio sam link nedavno na fejsbuk temi na "računarima" o tome. odlična stranica

Posted
misija
@Indy..zašto je plava boja, muška boja? volim boje, ali u plavu sam zaljubljen!! (ne igram igru, 'da ali'.)