Leia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 u svemu sto se u konvencionalnom smislu kvalifikuje kao kviz, na pitanja moze da se odgovori (ne)tacno.hajde sad lepo priznaj sta si hteo da kazes posto ova stilska figura poredjenja ne radi.Pa priznao ti je, covek ima dobru dusu i to mu je jedina mana. Stav uklesan kao rezultat propagande od strane zenske mu roditeljke, pa kad se misljenja za brak izabranice i ranije spomenute ne poklope - nastane kolaps sistema vrednosti ^_^
gagorder Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) zene, kako da sprecim sasvim tamne farmerke da mi farbaju ostalu odecu (prilikom nosenja, ne prilikom pranja)? a da ih ne bacim, jer super stoje. mislim, kad smo vec tu i razmenjujemo kvalitetne misli. Edited March 12, 2013 by gagorder
Leia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 zene, kako da sprecim sasvim tamne farmerke da mi farbaju ostalu odecu (prilikom nosenja, ne prilikom pranja)? a da ih ne bacim, jer super stoje. mislim, kad smo vec tu i razmenjujemo kvalitetne misli.Nikako. Ubuduce nemoj kupovati bofl, ili alternativno kombinuj sa tamnijim odevnim predmetima pa kad se ufleka bar se ne vidi mnogo.A sto se tice kvalitetnih misli - samo pucaj, niko ti ne brani.
Leia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 valjda muz da joj kupi bolje, a ne ona.Muz u svakom slucaju zna bolje od nje, ali se ne mesa da joj ne bi povredio osecanja.
burazer Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 pa kao pozadinu opisao sliku gde srpski seljak farmer od ranog jutra orezuje po vocnjaku a u podne mu srpska seljanka farmerica donosi rucak i poji ga ladnom vodom? (jer bi tako bilo blize trenutno popultnim tradicionalnim vrednostima pa strava za marketing. tako ja shvatam ovog Milija)(srpski seljak farmer od ranog jutra orezuje po vocnjaku),to je aktivnost kao vid strukturisanja vremena, a (u podne mu srpska seljanka farmerica donosi rucak i poji ga ladnom vodom) je ritual.TA-strukturisanje vremena: (prikaz količine transakcija po hijerarhiji, < )-povučeno stanje-ceremonije i rituali*-aktivnost*-zabava-igre-intima...ovako je i u Australiji, sa vremenskom razlikom od 12h. sada je bliže i Milije, nadam se.(gde je zaljubljenosti)?
Indy Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 O jbt pa to je citava misija da se zaljubljivanje proglasi nekom bolescu / devijacijom. Nije to Dr. Phil, on je normalan covek. Nije to samo "novi pravac" (u prodavanju magle). Ima suvise ludila u tom sistemu.U pravu je bio Syme, a ne Kelt
zema Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 nije mili, on bi nas vec pocastio sa: debeli, coravi, krndelju....
Ravanelli Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ayn rand, hopelessly romantichttp://www.youtube.com/watch?&v=wMNUdDC4tEc
Ravanelli Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 da. stavio sam link nedavno na fejsbuk temi na "računarima" o tome. odlična stranica
burazer Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 misija @Indy..zašto je plava boja, muška boja? volim boje, ali u plavu sam zaljubljen!! (ne igram igru, 'da ali'.)
Recommended Posts