Jump to content

PPP International scouting

Featured Replies

I ja sam ga poslednji put video u Zalgirisu, nije se naigrao tad. Sad se verovatno potuca po nekim Filipinima, Kini ili Latinskoj Americi.

Edited by J.R. Cash

• Author

sad vidim da je ovaj bio u kombinacijama za partizan da zamijeni thomasa pred 3 mjeseca

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

iverson, colorado state. centar, jak, veoma efikasan blizu kosa. slabo sutira bacanja. mislim da je senior, a tesko da ce neko da ga draftuje,

• 2 weeks later...

Jel bio ovaj "Grk" PG od 6'10?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=km632hL-XCo

Teško da je PG, ali verujem da ide u prvoj rundi drafta, ako sada izađe.

• Author

Inače što se tiče Poljske, tamo je košarka u strahovitom usponu. Sponzori ulažu novac, dvorane su redom pune (za razliku od velike većine EU zemalja) sve sa TV prijenosima, stručnim analizama, emisijama u prime terminima.

• Author
Ovaj mali je bio tajna do oko nove godine.Od onda svi skauti kupuju karte za Grčku.Druga runda ako ode na draft ove sezone, a sve izgleda da hoće.Znači u perspektivi ćemo ga gledati u Evropi neko vrijeme.

Veliki Yancy. Mada, i dalje ima uzasno malo skokova za svoje fizikalije...

• Author
Randy Culpepper update.2 i 3 mjesec mu izgledaju ovako:vs Azovmash 27 pts, 4 asvs Donetsk 22 pts, 3 asvs Kiev 31 pts, 10 asvs Budyvelnik 20 pts, 6 asvs Dnipro 24 pts, 3 asvs Khimik 32 pts, 1 asvs Odessa 14 pts, 3 asVs Cherkassy 20 pts, 5 asvs Kryvbasket 24 pts, 6 as