Jump to content

House Of Cards

Featured Replies

Posted

ovo je uzasno i nenadjebivo vruce.Kevin Spacey genijalan i pusten da se poigrava i razmece u svoj svojoj tastini i najlepsa celicna dama Robin Wright.

Ima li prevoda????

jel ovo remake od BBC HoC?1358415978138.cached.jpg

uf, robin je ko dobar sauternes, sto starija to bolja. imam krash na nju od mladih™ dana, a spejsi je pusten s lanca, briljira.izasli titlovi do e12 na adicc7edu..

jesteko ima link neka sibne na PM!
jel ovo remake od BBC HoC?
Jeste.

Smanjite font u naslovu topika, iritantno je.

• Author
Smanjite font u naslovu topika, iritantno je.
o jebote sta tebe muci

Ne muči, al (ne)pisanje velikim slovima spada u osnove internet bontona. :D

a nadao sam se da nije remake :(

pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednu

pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednu
hm, isto ono što me muči sa novim šerlokom. jednostavno, neke stvari ne treba dirati.
  • Author
Ne muči, al (ne)pisanje velikim slovima spada u osnove internet bontona. :D
to je moj zastitni znak
hm, isto ono što me muči sa novim šerlokom. jednostavno, neke stvari ne treba dirati.
a, to postujem. tako je meni sa serijom Office.
problem je sto sam vec gledao staru, a ne volim gledati nesto kada znam kako ce se zavrsiti isto je i sa knjiga-film ili vice versaa bas mi zao za novi house of cards, mnogi ga hvale i daju dobre ocene + sto obozavam spejsija :(