Posted February 5, 201312 yr ovo je uzasno i nenadjebivo vruce.Kevin Spacey genijalan i pusten da se poigrava i razmece u svoj svojoj tastini i najlepsa celicna dama Robin Wright.
February 5, 201312 yr uf, robin je ko dobar sauternes, sto starija to bolja. imam krash na nju od mladih dana, a spejsi je pusten s lanca, briljira.izasli titlovi do e12 na adicc7edu..
February 5, 201312 yr pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednu
February 5, 201312 yr pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednuhm, isto ono što me muči sa novim šerlokom. jednostavno, neke stvari ne treba dirati.
February 5, 201312 yr Author Ne muči, al (ne)pisanje velikim slovima spada u osnove internet bontona. :Dto je moj zastitni znak
February 5, 201312 yr hm, isto ono što me muči sa novim šerlokom. jednostavno, neke stvari ne treba dirati.a, to postujem. tako je meni sa serijom Office.
February 5, 201312 yr pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednuproblem je sto sam vec gledao staru, a ne volim gledati nesto kada znam kako ce se zavrsiti isto je i sa knjiga-film ili vice versaa bas mi zao za novi house of cards, mnogi ga hvale i daju dobre ocene + sto obozavam spejsija :(