3opge Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 ovo je uzasno i nenadjebivo vruce.Kevin Spacey genijalan i pusten da se poigrava i razmece u svoj svojoj tastini i najlepsa celicna dama Robin Wright. Link to comment
teacher Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 jel ovo remake od BBC HoC? Link to comment
Čutura Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 uf, robin je ko dobar sauternes, sto starija to bolja. imam krash na nju od mladih dana, a spejsi je pusten s lanca, briljira.izasli titlovi do e12 na adicc7edu.. Link to comment
freakns Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 jel ovo remake od BBC HoC?jesteko ima link neka sibne na PM! Link to comment
Lrd Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 jel ovo remake od BBC HoC?Jeste. Link to comment
Mil@n Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Smanjite font u naslovu topika, iritantno je. Link to comment
3opge Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 Smanjite font u naslovu topika, iritantno je.o jebote sta tebe muci Link to comment
Mil@n Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ne muči, al (ne)pisanje velikim slovima spada u osnove internet bontona. :D Link to comment
marv Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 jel ovo remake od BBC HoC?a nadao sam se da nije remake :( Link to comment
Аврам Гојић Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednu Link to comment
teacher Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednuhm, isto ono što me muči sa novim šerlokom. jednostavno, neke stvari ne treba dirati. Link to comment
3opge Posted February 5, 2013 Author Share Posted February 5, 2013 Ne muči, al (ne)pisanje velikim slovima spada u osnove internet bontona. :Dto je moj zastitni znak Link to comment
Аврам Гојић Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 hm, isto ono što me muči sa novim šerlokom. jednostavno, neke stvari ne treba dirati.a, to postujem. tako je meni sa serijom Office. Link to comment
marv Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 pokusavam da shvatim sta te tu muci i ne ide mi :lol:pa staru seriju mozes da gledas kad oces, ne? ovako imas jos jednuproblem je sto sam vec gledao staru, a ne volim gledati nesto kada znam kako ce se zavrsiti isto je i sa knjiga-film ili vice versaa bas mi zao za novi house of cards, mnogi ga hvale i daju dobre ocene + sto obozavam spejsija :( Link to comment
Recommended Posts