katamaran Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jel rade posao ovi jeftini?http://www.itsvet.com/proizvod/vivanco-21950-usp-1w-overvoltage-protection-adapter/comp_comp_surgearrest/713/104ili i ovde vazi koliko para toliko muzike?
copkillah Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Možda nije odgovor koji ti treba, ali za mene lično to je kategorija u kojoj ne bih previše da štekam, pa sam izabrao ovako nešto. Nije dž, ali nije ni ne znam koliko para.
katamaran Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Nije mnogo al mi se ne daje 20 evra bez preke potrebe :)
nbg4ever Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Eh, ja imam takav vec 4 godine. Bio dosta jeftiniji tada.Stari Sweex dao sestri. Radi i dalje, evo deseta godina mu je. Sta znam, to nije nesto sto se menja svaki cas, ja bih se isprsio za APC. Ali uzimao sam ljudima one obicne za 400-500 dinara iz Merkatora i nista im se nije desilo.
copkillah Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Upravo. Imam i neki Lestarov sa osiguračima i jednom mi je pregoreo osigurač što će reći da verovatno radi svoj posao. Prosto, to je nešto što može da ti uštedi posle puno para i živaca.
katamaran Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Verovatno cu uzeti nesto srednje.Laik sam al kontam da cak i najjeftiniji mora da radi posao. Obican osigurac koji rikne u slucaju povecanog napona i uredjaj je bezbedan
Recommended Posts