Jump to content

Australian Open 2013 - play by play

Featured Replies

Samo opušteno. Lagano to dobija Nole 13-11 u petom, i to nakon povratka od 0-2 u setovima <_<

Jao Lancia jao dušo uobražena folirantska ženska ili muška pojima nemam da li ti se više dopada kilav? :)

Da ne bude da su nasi advejtajzeri najgoriReklama za Turski Jat sa Woznjackom je bila dno dna. Dok se nije pojavio ovaj transfer besmisla sa Mesijem i Kobeom :isuse:

Za ovo vreme bi već završio meč sa Fererom.

Da ne bude da su nasi advejtajzeri najgoriReklama za Turski Jat sa Woznjackom je bila dno dna. Dok se nije pojavio ovaj transfer besmisla sa Mesijem i Kobeom :isuse:
http://www.youtube.com/watch?v=1lX49CdPxFwTo ovo? :isuse: Bolja je sa Mesijem i Kobeom.

uf, kako je malodušan :(

Sanjao noćas da je Nole izgubio 3-0 i kao svi su bili inenađeni.

Jedan od odnih noletovih dana

Nole je uzdržan. On nema onu želju da se dokaže protiv Endija zato što zna da je bolji teniser od njega, tu verovatno ima malo tog takozvanog prijateljstva, mislim više sa Novakove nego sa endijeve strane. Sećate se kako je igrao protiv Nadala, znao je da je Nadal bolji od njega i to mu je davalo motiv i snagu da ga pobeđuje. Takođe, smatram da mu prilično opterećenje predstavlja imidž šaljivdžije koji je izgradio. Ajde sada ako neko sme neka mi protivreči, to bih baš volela da vidim Svi su ovde prokleti genijalci :)

Edited by Serpentina

Nista mi se ovo ne sviđa ,i kad malo bolje razmislim ne sećam se kad je Đoković dobio jedan tajbrejk, u nekom bitnom meču.

Trenutno izgleda kao da je Mari ušao u glavu Novaku, kao što je ovaj svojevremeno njemu...

Marej je upravo odservirao za drugi set. Nema šanse da Novak dobije TB, ako do njega i uspe da dođe.

Upravo tako izgleda. A i prenervoztan je, svađa se sa svima.

Marej je upravo odservirao za drugi set. Nema šanse da Novak dobije TB, ako do njega i uspe da dođe.
neće ni biti tb

u kakvom trenutku dupla :isuse: