Jump to content

Australian Open 2013 - play by play

Featured Replies

Da li ima neki bez milion reklama i popupova?
adblock i nema sekiracije.

Skim igra Muray?

baksuze :mad: ididupe
Pred zoru se mrzne :fantom:
Skim igra Muray?
s Jelenom Janković ;)

Edited by Max Morlock

isuse, kakve ste narikace.

kada sam procitala komentare kako ce djokovic ne samo da pobedi marija, vec da ga nauci tenisu i da pokaže kako je us open bio samo nesretan spletaj okolnosti, to me je više zabrinulo od samog Marija kod kog sam u mecu sa Fedom primetila čeličnu volju što se može ispostaviti kao najopasnije.

Skim igra Muray?
vala bašjbt, kad je marej za njega postao mentalna gromadane mogu da gledam više smor ... jel' kasno ?
isuse, kakve ste narikace.
+1 na celu s Dudom.

Ovo će Đoković jako teško izvući. jako jako teškodeluje tako mlohavo, nervozno, kao Federer u meču sa Marijem.

+1 na celu s Dudom.
ma nemoj <_<ja sam gospođa u godinama, preporučen mi je život bez stresa :fantom:@ serpentina slažem se, novak je mnogo nervozan, to je taj pritisak očekivanja svih živih, maki rasterećen ko leptirić

Edited by duda

Djokovic izgleda mamurno i neispavano... Neka, bolje sad kad je mlad nego kad bude imao svoju porodicu :fantom:

Edited by wall

Djokovic izgleda mamurno i neispavano... Neka, bolje sad kad je mlad nego kad bude imao svoju porodicu :fantom:
:isuse:jel i tebi mlohav?

Ma Wilander presudio. Cim je on rekao da je Djole favorit stvar je bila resena. :(

Kakav kik.

:isuse:jel i tebi mlohav?
Nije fala bogu.-_-