duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 noklica ima igru, ima glavu, ima srce, ima kondiciju. pehar je na njegovom reketu.novak je jednostavno bolji igrač od marija, tj. kada se gleda pik i jednog i drugogda nisam novakov navijač, gledala bih finale skroz opušteno.neverovatno šta je sebi maki ovde dozvolio, raspali fed ga tera u pet setova jbt
Time Crisis Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Nemoj zezati, šta si očekivao da u 1/2 gs-a neko opere Federera za sat i po?Imao ga je Andi sve vreme, Federer je prvu brejk loptu napravio tek na pola meča ili tako nešto. To što je uopšte došao do 5. seta je hudinijevski :)
Mil@n Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Imao ga je Andi sve vreme, Federer je prvu brejk loptu napravio tek na pola meča ili tako nešto. To što je uopšte došao do 5. seta je hudinijevski :)Ne bih bas rekao da je Hudinijevski, ipak se radi o najboljem igracu svih vremena, verovatno. Od takvih nije cudo ocekivati da nateraju nekoga na 4 sata rada iako taj neko uglavnom dominira.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
sancho Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Zj2OFhwDhImada ja mislim da mu nije rekao to sto pise u naslovu, jer nema logike... Edited January 25, 2013 by sancho
keitel Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ljudi već 3-4 godine posle svakog poraza prišivaju Federeru etiketu "Gotov je". Sam sam to uradio par puta, i neću više dok god on igra tenis. Gledao sam samo poslednji set u kome se bukvalno raspadao, ali i to što je takvom igrom izborio pet setova valjda govori nešto o njemu.Đoković jeste favorit u finalu, a mislim da će najbitnija stavka biti drugi servis Mareja, odnosno način na koji će ga hendlovati.
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Đoković jeste favorit u finalu, a mislim da će najbitnija stavka biti drugi servis Mareja, odnosno način na koji će ga hendlovati. drugi servis mu je totalno patetičan, tako je bilo i danas, samo je federer tek u drugoj fazi meča to počeo da eksploatiše ja očekujem da novak osvoji više poena i na prvi marijev servis, o drugom da ne pričamnaravno, govorim u odnosu na feda danas.
renne Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Kako izgleda ta gotovost matematicki? ja sam mislio u meču, a ne u karijeri
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Q. Where do you think Andy's placed now in terms of Sunday night?ROGER FEDERER: Obviously Novak goes in as the favorite, I would think, even though Andy beat him at the US Open. But, I mean, maybe a day extra is going to make a difference. But it's not back to back. He has a day. He's had an easy run until the semis, until tonight. Maybe it's something that Andy needed going into the finals. But obviously Novak is the double defending champion here. I think so at least. He's done really well again this tournament, digging himself out of the hole against Stan, coming and playing good tennis against Berdych and Ferrer. So obviously a tough match again, and give a slight edge to Novak just because of the last couple of days.
Pantelija jr Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Uff Djokovicu mi te volimo. Cijela CG navijala za njeasga cak i moja cura Nemoj zezati, šta si očekivao da u 1/2 gs-a neko opere Federera za sat i po?
Pantelija jr Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 hm, zar je prekasno da mijenjamo svoje postove vec nakon nepunih dva sata od upada domacih izdajnika postovanja?
Garnirung Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) Iiii lagani brejk na startu za Li.Ne videh kako je dočekala publika Viku. Edited January 26, 2013 by Garnirung
keitel Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Li Na dosta bolja, čini se da sve od nje zavisi. Azarenka se ovde ništa ne pita.
Zli Gli Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Tuzno je ovo za gledanje, treba ukinuti zenski sport ipak. Uzasne su obe.
Recommended Posts