wall Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Sa'će da se raspadne Endi...Jes da ne znam da gledam ali imam osećaj. :D
Alphons Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 kako ga je opro u tajbreku, svaka cast matorome. Moram priznati da mi je Fed postao simpaticniji kada se malo skloniji iz spotlighta.Nego, jel Murray i dalje ovolika psihicka kanta da ovako proda tie break ? nije nimalo napredovao na tom planu ?
Serpentina Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 vala ne bi bilo fer da su ova dvojica završila meč za manje od 4h a Novak se izuzetno trošio na terenu sa svinjcem i medom
reg Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Novak ima srece, covek sa najvecim sansama protiv njega poklanja setove redovnoj AO musteriji.
Mil@n Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 To je to, sad još da odigraju neki epic peti, tipa 14-12 i da ih odnesu sa terena. :)Prvi put hvatam sebe da navijam za Pederera, tj prvi put imam neku sigurnost da će ga Novak razmontirati u finalu, obično ga se plašim poprilično. Valjda ne želim da gledam depresivno trčkaralo kako sve vraća satima.
Max Morlock Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Makica je do sad već morao da ladi jaja u đakuziju sa Kim... a deda da plače MirCi na ramenu.ali...5. set, sve ide po planu
Timmi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 e moj endi. bas razmisljam kako dobro izgleda naterenu i kako bi mogao da osvoji treci veliki turnir za redom, sto bi bila vec dominacija, i onda se raspade ovako. jelena ima bolji drugi servis.
Nesh Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 I ja, cini mi se, prvi put navijam za Federera. Zato ce i da pukne.
sancho Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 nesto mu je federer rekao na 15:0 kad je ovaj servirao za mec, od tada se raspao
Recommended Posts