Jump to content
IGNORED

Australian Open 2013 - play by play

Ros

Recommended Posts

Posted

Ala se zveknuo u glavuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

249

• duda

84

• Nesh

66

• Max Morlock

58

Top Posters In This Topic

Posted

jos jedan razlog zbog koga bih vise voleo fedju u finalu je novakovo radovanje kad pobedi.kad zvekne andyja malo se usteze, ali akd zvekne fedju onda je to ono pravo chetnichko

Posted
Ali pošalica o neobaveznom ćaskanju Wilandera i Lendla o najboljem teniseru... :isuse:
pošalica misliš o Novaku? nisam čula.čula sam kako su komentarisali kako je Ivan rekao da je Mari neverovatno talentovan, meni je teško u to da poverujem Mari mi ne deluje preterano talentovano.
Posted (edited)

a i nije novak još osvojio gs preko feda u finalured bi bioed.mari je vrhunski talenat za tenis, njegov problem je samo njegov karakter i glava

Edited by duda
Posted (edited)
pošalica misliš o Novaku?
Ne, o Endiju, Komentator je onda dodao da ako bi Lendl trenirao Novaka, onda bi naravno rekao da je on najbolji. Edited by miki.bg
Posted

pih, izbaksuzirasmo čoveka sa tim petim setomništa, ajmo u tb, pa u peti set :lolol:

Posted

Kakva greska FekijaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

Fed izgleda spava, i kao da nemam pojima, nema motivaciju?

Posted (edited)

Kolicna linija. :isuse:

Edited by miki.bg
Posted
jos jedan razlog zbog koga bih vise voleo fedju u finalu je novakovo radovanje kad pobedi.kad zvekne andyja malo se usteze, ali akd zvekne fedju onda je to ono pravo chetnichko
Sve +1 sa tim što si zaboravio možda i najbitnije. Federera je posebno zadovoljstvo gledati kako ga Nole mrči...
Posted

Sa 4:4 je otišla svaka nada da će Fed ovo dobiti.