Nesh Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Navijam za Federera zbog Djoleta, ali mi nije jasno kako je Marej uspeo da ne dobije ovaj set.
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 (edited) pa kad je mentol.osim drugog servisa, baguje i glava Edited January 25, 2013 by duda
Serpentina Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 (edited) probajte ovde, ima dosta linkova, možda neki radi Mozda ovo funkcionira.Hvala Vam, dudo ja sam baš taj link tražila jer se sećam kako sam ranije preko njega gledala bez većih problema bilo bi malo seckanja ali to je uobičajeno za live gledanje. Ono što nije normalno je da se slika zamrzne na svakih 5sec na pola minuta! Ja sam znači u gugl pretrazi tražila baš taj link ali mi je pretraga izbacivala uživo pismen prenos meča ili najavu meča, sve neke gluposti. Sada gledam preko ovog i dobro je, isključila sam zvuk četa zato što me nervira. Hvala Vam još jednom! Mislim da ću staviti u zabeleške ove linkove da ih imam za mečeve koji dolaze.I da, da navijam za fedexa kao većina ovde! :) Edited January 25, 2013 by Serpentina
gone fishing Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 let´s go pinkerer let´s go ^_^ja sam zadovoljan djokerov protivnik u finalu će biti psihički i fizički istrošen posle ovog meča, navijam da to bude pinkerer iz istog razloga kao i ostali- zašto djoker aprimenjuje ovu taktiku smaračkog forsiranja pinkererovog bekhenda sve dok on neizbežno pukne pod pritiskom <_<
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 - zašto djoker aprimenjuje ovu taktiku smaračkog forsiranja pinkererovog bekhenda sve dok on neizbežno pukne pod pritiskom <_<zato što je djoker posebna živina i tvrdoglav neviđenoon ima neku teoriju da protivnika treba probiti tamo gde je najjači i onda si ga probio skroz
wall Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Još par neiznuđenih grešaka i Endi se raspada... Stari Endi. :)
mire Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 još toliko i nole bi mogao protiv obojice odjednom, ako bude igrao kao protiv ferera
yolo Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 ako federer dobije treci set, djovak sigurno uzima finale, ko god da bude bio tamo.
Čutura Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 interesantan tweet :) Matt Cronin @TennisReportersIn order to catch Federer at 252 Slam wins, Murray would need 2 reach semis of his next 29 Slams & then win 2 more rounds.
Timmi Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 vrhunski stream, samo se registrujtehttp://www.balkansport.info/threads/2302485-BalkanSport-16
Recommended Posts