duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 penzos loše igre, a pre svega, loše servira za svoje standardesa druge strane, nabildovani servira sjajno, ostalo uobičajeno.mnogo je zeznut sa tim svojim promenama ritma, u stanju je svakoga da izbaci iz kolosekanovaku će protiv njega (ako prođe, a za sada izgleda da hoće) pre svega biti potrebno veliko strpljenje
Mil@n Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Kako je lepo gledati dobar tenis, a kada te briga ko će da dobije. Navijam samo da uđu u nekih 5 sati i pocrkaju obojica...
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 (edited) Kako je lepo gledati dobar tenis, a kada te briga ko će da dobije. Navijam samo da uđu u nekih 5 sati i pocrkaju obojica...ja se isto nadam takvom scenariju, mada mislim da su male šanseed.fed neobjašnjivo danas ima manjak agresivnostičak se na endijev drugi servis (a koji je najranjiviji) glupira sa onim slajs riternomkao da mu je samopouzdanje na nuli totalnoj ... ne razumem Edited January 25, 2013 by duda
renne Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 bemliga, i ja se nekako svrstao u fedexov tabor, iako do samog pocetka nisam bio siguran za koga cu navijati. cudan je osjecaj navijati za starca-nemezisa-pokojnog kralja-you name it. pretpostavljam da me je tamo gurnuo osjecaj da bi Skotsko Trckaralo na Steroidima bilo daleko opasniji protivnik nasoj Noklici :("na steroidima" - ne impliciram nista, nego primjecujem kako je ozivotinjio endi +1
Serpentina Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 dajte link!!! meni užasno prekida, ne mogu da gledam u isprekidanim slikama!
Serpentina Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 imala sam dobru volju da ispratim ovaj meč ali više nemam.ne mogu da gledam a sve što vidim je zamrznuta slika, kao da slušam radio.hvala vam što ste bili ni od kakve pomoći!
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 probajte ovde, ima dosta linkova, možda neki radi
duda Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 maki je postao zverjedino što mu je patetično, to je drugi servis, al' penzos nume da iskoristi
Max Morlock Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Koliko god da me penzos nervira a Makica mi je u suštini simpa i navijam za njega skoro uvek, nekako potpuno perverzno navijam za matorog... jer kapiram da bi ga Nole razmazao o beton u finalu.
Nesh Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 kako se sklanja ona sliketina ?Klik na iksic u uglu.
Recommended Posts