January 24, 201312 yr pa imao je pretenzije da bude smesan. jbg, nije uspeo, ovo je skec na nivou jove radovanovica, kao i ona imitacija serene. mislim, bilo je i pozitivnih komentara ali nisi se javio da njih ukoris. :(
January 24, 201312 yr Дуда Ивковић би требало да буде у недељу на трибинама. Пре почетка АО је гостовао код Тегелтије и рекао да је купио карте за финале АО да би бодрио Ђоковића.
January 24, 201312 yr Imam par drugara Đokovićevih hejtera. Kao da njih slušam. "Šaban", "Seljačina".
January 25, 201312 yr uf ovo će biti baš dobroedit:Čekaj malo Renne. Edited January 25, 201312 yr by wall
January 25, 201312 yr bemliga, i ja se nekako svrstao u fedexov tabor, iako do samog pocetka nisam bio siguran za koga cu navijati. cudan je osjecaj navijati za starca-nemezisa-pokojnog kralja-you name it. pretpostavljam da me je tamo gurnuo osjecaj da bi Skotsko Trckaralo na Steroidima bilo daleko opasniji protivnik nasoj Noklici :("na steroidima" - ne impliciram nista, nego primjecujem kako je ozivotinjio endi
January 25, 201312 yr bemliga, i ja se nekako svrstao u fedexov tabor, iako do samog pocetka nisam bio siguran za koga cu navijati. cudan je osjecaj navijati za starca-nemezisa-pokojnog kralja-you name it. pretpostavljam da me je tamo gurnuo osjecaj da bi Skotsko Trckaralo na Steroidima bilo daleko opasniji protivnik nasoj Noklici :("na steroidima" - ne impliciram nista, nego primjecujem kako je ozivotinjio endiisti razlog