Jump to content

Australian Open 2013 - play by play

Featured Replies

pa imao je pretenzije da bude smesan. jbg, nije uspeo, ovo je skec na nivou jove radovanovica, kao i ona imitacija serene. mislim, bilo je i pozitivnih komentara ali nisi se javio da njih ukoris. :(

jova_radovanovic_150607.gif

Edited by Moća

Дуда Ивковић би требало да буде у недељу на трибинама. Пре почетка АО је гостовао код Тегелтије и рекао да је купио карте за финале АО да би бодрио Ђоковића.

Imam par drugara Đokovićevih hejtera. Kao da njih slušam. "Šaban", "Seljačina". :lolol:

sta je ovo, navala chair snatchersa? makica maznuo stolicu fedu :D

Kakav loš tenis na početku

uf ovo će biti baš dobroedit:Čekaj malo Renne.

Edited by wall

navijam za hvederera, mada mu dajem minimalne šanse

Uspeo nekkao da iskoristi petu.

Samo neka se odužiПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

bemliga, i ja se nekako svrstao u fedexov tabor, iako do samog pocetka nisam bio siguran za koga cu navijati. cudan je osjecaj navijati za starca-nemezisa-pokojnog kralja-you name it. pretpostavljam da me je tamo gurnuo osjecaj da bi Skotsko Trckaralo na Steroidima bilo daleko opasniji protivnik nasoj Noklici :("na steroidima" - ne impliciram nista, nego primjecujem kako je ozivotinjio endi

bemliga, i ja se nekako svrstao u fedexov tabor, iako do samog pocetka nisam bio siguran za koga cu navijati. cudan je osjecaj navijati za starca-nemezisa-pokojnog kralja-you name it. pretpostavljam da me je tamo gurnuo osjecaj da bi Skotsko Trckaralo na Steroidima bilo daleko opasniji protivnik nasoj Noklici :("na steroidima" - ne impliciram nista, nego primjecujem kako je ozivotinjio endi
isti razlog

Meni pak, Endi draži... Doduše, više sam ga voleo onako živčanog...

Dobija ovo Endi u tri seta mmnj™

navijam za hvederera, mada mu dajem minimalne šanse
:D