Ros Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Nova definicija choukovanja, izgubio je servis i ide se u taj brejk :0.6:moras ga razumeti. stoji pred vratima na koja nikad nije usao. nervozan je. kao i ti, verovatno, pred skidanje owndjane.
Zli Gli Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Ja sam to prvi put obavio u podrumu kuce nekih rodjaka, za vreme bombardovanja. Tih dana sam imao i vecih briga od tog skidanja, a ne znam sta jebe Almagra u zivotu pa da radi ovo sto radi :cry:Uze Nidza prvi gem nekako, a bio je zreo za brejk. Edited January 22, 2013 by Zli Gli
Timmi Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 nisi valjda iskoristio "mozda jutro ne docekamo, a ti se nisi ljubila" situaciju?gotov je nidza, potpuno je pogubljen. jesi li se bar kladio uzivo na ferera?
Zli Gli Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ma jok, zaigrali se malo, nisam ja dovoljno bistar da iskoristim tako neki fazon.I naravno da se nisam kladio uzivo na Ferera jer nemam onlajn nalog :) Odoh da spavam, Pozdrav za brata Almagra, lepo je sto je bar probao ali nume.
Time Crisis Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) Da, izgleda da ima neku povredu, mada je morao dobiti i pored toga, u kakvoj je situaciji bio. Elem, Nole samo što nije :) Edited January 22, 2013 by Time Crisis
Čutura Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 evo i berdih se sluzi federerovim trikovima, sede covek ladno na novakovu stolicu..pff
Recommended Posts