Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

On je trojanski konj češkog tenisa.

A Kvitova je bas ribetina, moras biti lep da bi je smuvao... :D

Ovo je odlicno, daj jos :ajde:

Drugi deo:http://www.heraldsun.com.au/sport/tennis/inside-the-violent-and-volatile-world-of-john-tomic-part-two-of-our-astonishing-serialisation-of-tennis-star-thomas-drouet8217s-diary/story-fnibcgxs-1226719484382

Pa ovo je spektakl, ne mogu da prestanem da se smejem.Žao mi čoveka

fader tomić je ušio sve do sada problematične teniske očeve zajednoludak bez premca, to do sada na turu još nije viđenoa i berni ne deluje preterano pitomo, da se ne lažemo

Meni kaže An error (500 Internal Server Error) has occured in response to this request.:(

Ovo je horor, šta je ovaj čovek preživeo.

uzas potpuni... ako je istina samo pola sto je napisao Tomic senior bi morao da pusi bajbokanu najgadniju. covek je spreman za mentalnu instituciju

bravo za bojanu, kirstea je bila prva nositeljka na turnirudobila i vesna dolonc svoj meč protiv mlađe radvanjske, jakšićeva ispala, očekivano

• Author

Odlična forma pred kraj, bravo

gulbis šmeker.
Pozajem ga od 12. godine. U to vreme je bio normalan momak, ali od kada se probio u svetski vrh promenio se kao osoba. To se vidi u njegovim očima, ima drugačiji pogled. Nikada se nismo posvađali, ali imam osećaj kao da se promenio zbog uspeha. Ja ne volim ljude koji se menjaju. Ja volim ljude sa jakim karakterom, one koji se neće menjati zbog uspeha ili novca koji su ostvarili. Zbog toga ja pokušavam da ostanem isti“, rekao je Gulbis.

Postao je ozbiljniji, odgovornijii mozda profesionalniji? Samo pitam.