Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

Posted
[/size] :lolol:kad ti odaješ priznanje fedu za eleganciju , krajnje je vreme došlo :lolol:
:naughty:al odigrao chicha dobar mech, nema sta, steta sto je futile
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo je vise za tenis-humor...Gotovo neverovatno zvuči informacija koju je objavio Sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, koji je u saopštio da Troicki u svojoj žalbi na odluku o suspenziji uopšte nije tražio odlaganje zabrane nastupa.- U ovom trenutku Viktor Troicki nije zatražio suspenziju odluke o zabrani nastupa koju trenutno služi. Procedura CAS u ovom slučaju je u toku i očekuje se da će odluka biti doneta za oko četiri meseca, saopšteno je u Lozani.Podsetimo, Troicki je suspendovan na 18 meseci zbog odbijanja da uradi antidoping kontrolu na ATP Masters turniru u Monte Karlu. On je izjavio da se ne oseća dobro i da ima strah od igala, zbog čega je kontrolu obavio sutradan, a ne neposredno posle meča.Ostaje, međutim, nejasno kako je Troicki podneo žalbu, a da u njoj nije tražio momentalni povratak na teren, sve do konačne odluke CAS.

Posted

Ne čudi me, ionako je ove godine bio raspad i pre te odluke, sad posle svega što mu se izdešavalo verovatno bi igrao još gore. Možda i bolje da odmori malo.

Posted
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=20&nav_id=744690 Troicki: Nisam tražio zamrzavanje
Prvi razlog je što je slučaj veoma složen, uključeni su razni svedoci i sudija mora da preispita sve bez žurbe. To je isuviše važna stvar za moju karijeru. Osećam da sam potpuno nevin i da imam sve argumente da dobijem na Arbitraži. Drugi razlog je što u ovom trenutku ne bih mogao da igram profesionalni tenis na potrebnom nivou. Najviše želim da se ova noćna mora završi što pre, ali ne želim da u ovom trenutku bilo ko žuri", naveo je Troicki.
Posted

Bilo bi lepo da neko otvori dva topika za US Open. Meni nije lako iz Grckr

Posted

Pa otvoreno pre dva danaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

I ima nula postova. Ne znam šta će nam dva topika :)

Posted

meni nikad nije bilo jasno to sa dva topika, ono, piše nas ovde na stotine

Posted
meni nikad nije bilo jasno to sa dva topika, ono, piše nas ovde na stotine
Posted

50Ak? Meni je logicno, jedan kao chit-chat a drugi za analize, vazne vesti i prepucavanja ...

Posted

Pre će biti 15-ak, a van velikih turnira i to je velikodušna procena.

Posted

Verovatno i više od 15 koliko toliko aktivnih, ali verujem da čita dosta više, kako to uvek biva.