nisam ja Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ne znam ko je pics, al ova sa sk je isto zasluzila
eumeswil Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 (edited) Frik misli na Daču, ali ne znam na šta se odnosi pics. Edited June 27, 2013 by miki.bg
Nesh Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 (edited) Pilić: Nadalovi porazi sumnjiviIZVOR: NOVOSTI.RS |Legenarni teniski stručnjak Nikola Pilić rekao je za ‘Novosti’ da su dva uzastopna poraza Rafaela Nadala u ranoj fazi Vimbldona sumnjiva.Beta/APPilić je dodao da nema nikakve dokaze o eventualnom dopingu španskog tenisera ali i rekao da ‘gde ima dima, ima i vatre’.“Što se Nadala tiče, pa ja sam veoma sumnjičav u vezi sa njim. Španac već drugu godinu zaredom sjajno igra Rolan Garos, a potom je kao izbušena guma u Haleu i na Vimbldonu. Nije to nimalo slučajno.”“Nemam dokaze da se dopinguje, ali gde ima dima, ima i vatre. Međutim, nisam taj koji o tome treba da sudi i da otkriva. Postoje zvaničnici u tenisu koji brinu o tim stvarima i na njima je da povedu računa”, rekao je Pilić. Edited June 28, 2013 by Nesh
Jean-Luc Picard Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Moja reakcija takođe. Mada uvek postoji mogućnost da Novosti kenjaju a ne Pilić.
duda Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 ne znam, pilić mi deluje kao razuman i odmeren čovekako je on ovako nešto izjavio, sigurno to nije rekao onako napamet
Time Crisis Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Frik misli na Daču, ali ne znam na šta se odnosi pics.To uglavnom znaju oni što postuju na menstennisforums ;)
eumeswil Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 (edited) Može objašnjenje i za nas ostale™. :) Edited July 1, 2013 by miki.bg
freakns Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Može objašnjenje i za nas ostale™. :)tamo pre nekih XY godina na MTFu je dosao neki lik i otvorio temu David Pics Ferrer i stavio neke smajlije. nakon toga su ljudi boga pitaj koliko vremena pokusavali da nagadjaju sta je lik mislio, i posto niko nije skapirao, ostade coveku na internetu nadimak Pics(ja inace ne pratim MTF niti sam ikada, ali mi je Ferrer poznat po tom nadimku)
Time Crisis Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Matt Cronin @TennisReporters 3h Ana Ivanovic and coach Nigel Sears have parted ways. She did pretty well under him. Not sure what/who is next for herPrilično dugo je i trajalo, kako god prilično se stabilizovala; biće zanimljivo gde će dalje :)
notenoughreasonsforclaire Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Marion Bartoli;"I did this IQ test when I was nine, so I think maybe if I do it now maybe it would come as just 75," she laughed. "But I don't call myself a genius or whatever. I don't look at myself every morning in the mirror saying, 'Oh my gosh I'm so perfect, I'm so beautiful, I'm so talented'. I'm not this kind of person. I have a lot of [self-deprecation].""I love to make fun of myself. I am sure I am doing a million stupid things every day. Outside of the tennis court I like painting, drawing, doing something with my fingers. But I am a very normal down-to-earth person."i"It doesn't matter, honestly. I am not blond, yes. That is a fact. Have I dreamt about having a model contract? No. I'm sorry."But have I dreamed about winning Wimbledon? Absolutely, yes."Bravo :) .
keitel Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Prvi put vidim ovog Delbonisa što upravo razbi Feda, kako je moguće da do sada nije uradio ništa? Pljunuti je Soderling, osim što je ljevoruk.
Recommended Posts