duda Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 meni drago ali istinski drago što je ovako izgubio ovaj mečako ima tako kratko pamćenje (melcer) i ako se vraća na svoje dečje boljke onda bolje nije ni zaslužioako mu je još uvek stalo do te titule na rg, itekako će znati šta da radiako nije, tek meni nijejj me iznervirala više nego novakkoji sam mazohista što gledam njene mečevei stohiljaditi put isto, nume da završi gotov poento je slika cele njene karijere
ivy Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) mogla je da npravi rupu u terenu na onom predzadnjem poenu na mreži a ona vratila kao balerina Edited May 17, 2013 by ivy
renne Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Kakav poen Ferera za set, totalno ludilo šta je stigao i vratioПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Miljenko Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ma dobro, ima 5 pobeda protiv Nadala, nije to malo.Na dva vezana turnira propusta priliku. Prosle nedelje je izgubio skoro resen mec. Danas je imao svoje sanse, ali je na kraju usao u svoj standardni Nadal mod.
mlatko Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ma kad je servirao na 5:3 dva puta kod servisa na 30:30 neki vikali dok je servirao, i od tada je potpuno staosad se vratih, i ja sam to zapazio. kao da mu je tu nestalo koncentracije. neko je povikao samo "Nole" u nezgodnom trenutku, i to kao da je zvučalo sa španskim akcentom ali sunce mi je udarilo u glavu pa možda pričam gluposti
189- Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 glupo je pricati kako ga je to omelo kad se novak vec izvlacio iz raznoraznih situacija gde su ga vec svi otpisivali...to mu je u neku ruku i njegov ™.bas ga je sad jedan povik toliko izbacio iz takta da nije mogao zavrsiti mec kod 6-2 5-2...jednostavno je izgubio koncentraciju u presudnom trenutku kad je servirao za mec, brejk dao krila berdicu i ostalo smo videli.inace, vec vidim zreb za rg ako endi ne ucestvuje. rafa i novak u istoj polovini. tako da odigraju maratonski mec u sf i sve to feki ceka u finalu.
keitel Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 (edited) S obzirom na formu u kojoj favoriti ulaze na turnir, bilo kakve kalkulacije o žrebu su izlišne. Nadal je jedini za koga sa velikom sigurnošću možemo reći da će naći put do završnice.Usput, zna li neko šta se desilo s Azarenkom? Najednom izgleda kao trudnica. Edited May 18, 2013 by bad_lieutenant
Zli Gli Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Zasto se ovi malo slabiji igraci uvek ovako raspadnu protiv favorita kad imaju sansu da urade nesto? Ferer protiv Nadala je vec klasika a protiv Federera sinoc Janovic (pogotovo u drugom setu) i sad ovaj Per, imao 5:4 u tajbrejku i dva servisa ali onda raspad...
duda Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 pa zato što nisu šampioni, eto zaštojedino ako im se posreći da im novak negde naletion voli da bilduje samopouzdanje sporednim likovima ... a često i glavnimfedereru svaka častnije u nekoj formi ali se bori da izađe na megdan rafigde će biti pokošen po n-ti pute to se zove sportski duh
kralj Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 nisam ni znao da Fedex učestvuje. Bem ti domaće medije. 'Ladno dogura do finala. Car.
Jean-Luc Picard Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Preko Staraćea, Simona, Janoviča i Pera.... stvarno CAR!!!
Recommended Posts