Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

• Author

Jeca dve meč lopte nije iskoristilaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Jeca dve meč lopte nije iskoristilaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Taj mazohizam ne mogu ni da gledam.

Ovaj kreten od Berdiha se uplašio pomisli da može da pobedi, ali se brzo ispravio.

Edited by Arkadija

• Author

GotovoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

GotovoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
ja taman stigla na 2.deo 2. seta, kad je krenulo nizbrdosta mu bi?

Pa, da li posle ovoga, imaju ikakvog smisla Novakove izjave o pohodu na Rolan Garos?

o boze...nema veze. kratki tus hladnom vodom pred RG

• Author
sta mu bi?
ma kad je servirao na 5:3 dva puta kod servisa na 30:30 neki vikali dok je servirao, i od tada je potpuno stao
ovo

Najveći čouk karijere protiv kralja svih čoukera, nevjerovatno.Rolan Garos će morati da sačeka neku drugu godinu, u ovakvom mentalnom stanju se ne osvaja gren slem turnir.

• Author

NIje to čouk, to je mentalni raspad druge vrste

Čekaj, Rene, da li je moguće da igrača njegovog ranga i iskustva toliko poremeti neki povik iz publike, da ne može da se sabere ceo set???

• Author

pa i meni je to neverovatno, ali je očigledno moguće, na žalost

Čekaj, Rene, da li je moguće da igrača njegovog ranga i iskustva toliko poremeti neki povik iz publike, da ne može da se sabere ceo set???
aman igro je ko ona stvar(i tvoja i moja kombinovano) celi mec, samo sto je od 5-2 u drugom Birdshit poceo da pogadja mesto da salje lopte 4m u aut.
  • Author

ukradoše Jeleni poen u najgorem mogućem trenutku, puuu

+1ako bude pominjao to kao razlog bice to regresija, welcome back to pre _2009.zivo me zanima kako ce odigrati RG, ne bih se odmah kladila da ce omanuti do finala