Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

:isuse:Krenem s posla kada je Novak vodio sa 5:3 u drugom setu i pomislim ovo je gotovo za 5 minuta. A ono, dođem kući, Novak u raspadu, jedva dobija poene i to samo ako Bedrih pogreši :isuse: :isuse: :isuse:

• Author

a tu je i brejk :isuse:

ma sve je to zavaravanje protivnika pred rg :fantom:

Reveal hidden contents

Ako ga Berdih ovako razvaljuje, Nadal bi ga tek isponižavao sutra. Tuga za gledati.

Potpuno je van kondicije, fokusa, čega već.

• Author

ja i dalje ne mogu da verujem da njega jedan povik gledaoca može ovako da poremeti

Ma on je u raspadu već duže vreme, jebala ga i noga i strah od povrede, šta kog qrca izigrava, primadonu...

Kakav povik?

Njoković, dakle, i dalje u Jadniković mode-u... skoro da mi je drago što ne mogu nijedan strim na poslu da otvorim.

• Author
  On 17. 5. 2013. at 14:05, Arkadija said:
Kakav povik?
ma kad je servirao na 5:3 dva puta kod servisa na 30:30 neki vikali dok je servirao, i od tada je potpuno stao

Vrlo jadan izgovor... sa sve rupom u šljaci koja iskače i iznenadno napada samo tenisere koji se prezivaju na "Đ".

Edited by Max Morlock

• Author

zato i kažem da mi je i dalje neverovatno da se toliko raspada čim ga publika malo ne voli

Al ga razvaljuje Berdih. Nema spasa.

Eeee, a sada ne može ni da potrči, ko da se resetovao na nivo Troickog kada igra jeko loše.

Realno, Berdih ima i bolju ribu ;)