May 16, 201311 yr Otrsiće to Noklica rutinski u 1/2. Možda je i David napokon shvatio da se sa ovim golijatom može igrati pa da ovaj i ne dođe do Novaka. Sviđa mi se što nas je žreb opet spojio sa BYErdihom u 1/4 finalu, umesto Per-a recimo koji igra kao mašina.
May 17, 201311 yr jj iako je dobila prvi set, ima velike šanse da izgubi ovaj mečfh joj je impotentan neviđeno i evo je halep do sada to već ukapiralasada joj šalje na bh samo kada je prinuđenajelena 100% zicere ne ume da iskoristi ako mora da ih izvede forhendom
May 17, 201311 yr A juce bas gledam, isto tako, a Li je sve poene osvojila saljuci joj lopte na bekhend. Kad god je probala da igra na Jelenin forhend, slala je lopticu u aut pola metra.edit: izvinte na smaranju, ali sad me tek pustilo da pricam o jucerasnjem mecu. dok sam gledao bio sam toliko sokiran lošošću da nisam imao snage :D Edited May 17, 201311 yr by aram
May 17, 201311 yr Cim Viskovic i lazni Viskovic kazu jos toliko gemova da pobede krece naopako. :DSad bi trebalo da kaze da je Berdih na 3 gema od osvajanja seta. Edited May 17, 201311 yr by Nesh
May 17, 201311 yr do 5-3 i serviranja za mec nije dozvolio break loptu... i onda izgubi dva servisa za redom :isuse:doduse, i igra kao amater od pocetka, jedino sto je Berdych prestao da salje sve lopte u aut, pa se okrenuo rez
May 17, 201311 yr baš mi drago što je izgubio setne valja da on ovaj meč dobije lakobolje da ga izgubi tesko? :D
May 17, 201311 yr pa ok, bolje i da ga izgubi nego da ide na rafu u uverenju da dobro igraed.a i rg je pred vratimatreba da se zamisli gde je sa formom Edited May 17, 201311 yr by duda