Jump to content
IGNORED

Tenis 2013

renne

Recommended Posts

Posted

Na kraju 59, naspram 13 Nadala. Džaba.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

427

• duda

232

• Max Morlock

163

• Time Crisis

120

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Otrsiće to Noklica rutinski u 1/2. Možda je i David napokon shvatio da se sa ovim golijatom može igrati pa da ovaj i ne dođe do Novaka. Sviđa mi se što nas je žreb opet spojio sa BYErdihom u 1/4 finalu, umesto Per-a recimo koji igra kao mašina.

Posted

Kako uopste razlikovati ovu dvojicu ?

Posted

Novakov kačket je suv a sa Berdihovog lije voda.

Posted

jj iako je dobila prvi set, ima velike šanse da izgubi ovaj mečfh joj je impotentan neviđeno i evo je halep do sada to već ukapiralasada joj šalje na bh samo kada je prinuđenajelena 100% zicere ne ume da iskoristi ako mora da ih izvede forhendom :isuse:

Posted (edited)

A juce bas gledam, isto tako, a Li je sve poene osvojila saljuci joj lopte na bekhend. Kad god je probala da igra na Jelenin forhend, slala je lopticu u aut pola metra.edit: izvinte na smaranju, ali sad me tek pustilo da pricam o jucerasnjem mecu. dok sam gledao bio sam toliko sokiran lošošću™ da nisam imao snage :D

Edited by aram
Posted

voli ovaj NJole bezveze da zakomplikuje stvari pa to ti je...

Posted (edited)

Cim Viskovic i lazni Viskovic kazu jos toliko gemova da pobede krece naopako. :DSad bi trebalo da kaze da je Berdih na 3 gema od osvajanja seta.

Edited by Nesh
Posted

Kakav istovremeni raspad Đokovića i Jankovićeve <_<

Posted

do 5-3 i serviranja za mec nije dozvolio break loptu... i onda izgubi dva servisa za redom :isuse:doduse, i igra kao amater od pocetka, jedino sto je Berdych prestao da salje sve lopte u aut, pa se okrenuo rez

Posted

baš mi drago što je izgubio setne valja da on ovaj meč dobije lako

Posted
baš mi drago što je izgubio setne valja da on ovaj meč dobije lako
bolje da ga izgubi tesko? :D
Posted (edited)

pa ok, bolje i da ga izgubi nego da ide na rafu u uverenju da dobro igraed.a i rg je pred vratimatreba da se zamisli gde je sa formom

Edited by duda
Posted

Đoković se ponaša ko Ferer pred Nadalom.