May 15, 201311 yr meni veoma asimpatični janović cepa majicu ko da je uzeo titulu u najmanju ruku šteta što nema strima za jj i bojanuovako ne znamo dal' se bojana raspada ili jj gazitm
May 15, 201311 yr Ako je prošli put igrala sa zamotanom nogom sigurno da nije baš 100%, ali JJ igra u dobroj formi u zadnje vreme
May 15, 201311 yr kolikogod jj bila u dobroj formi, male su joj šanse u sledećem mečudoduše, lina ume da se raspadne, tako da sve je mogućeono što je sigurno, pobeda ili poraz će biti skoro u potpunosti na lininom reketu
May 15, 201311 yr izgleda da je neka stara a nezalečena povreda leđa razlog predajena presu je rekao da je i rg upitan za njega
May 15, 201311 yr Mike Dickson @Mike_Dickson_DM 26mAndy Murray says its 'unlikely' he will play french open due to lower back problems.Mike Dickson @Mike_Dickson_DM 16mDownbeat press conference with Andy Murray, he'll give it 4-5 days and then take a view on whether he's ready for 'most physical' Slam.
May 15, 201311 yr pa jebes ga, meni delovalo da je u pravu, mada mi je mrljav strim, neko video bolje?
May 15, 201311 yr dobro je, nastavio je. hteo je da preda a u jednom trenu sam pomislio da će da ga bije...mada nije samo u pitanju taj jedan poen, više mislim da Viktor pokušava da se izletarguje
May 15, 201311 yr Wawrinka odustao, tako da Novak igra sa Ukrajincemsutra u podne :wicked:glupi raspoređivači nisu mogli staviti na drugi teren, u 7 lepo...a oni stave Janowicz-Gaske ko će im to gledati? meč atraktivan kao i danas Viktor.Gulbisopet neću moći gledati, italijani bi sve uradili za posećenost, kao i uvek