May 10, 201311 yr Da, da, Sara dodaje šarmom :PMada me ne bi iznenadilo da derne Serenu. Ipak je to šljaka.
May 10, 201311 yr jao bože koliko je patetičan ovaj fererpa čak je i rodik uspeo da dobije svoga nemezisa, samo dača nume
May 10, 201311 yr on je meni ko onaj zec sa Duracell reklameskakuće ko mahnit i istroši se jebga džaba
May 12, 201311 yr Jbt, ovo baš tužno.Ne znam što Maša ne tankuje mečeve koje prethode njenim duelima sa Serenom. Mislim, zvuči bezveze, ali nekako cenim da bi bar sačuvala samopoštovanje.edit: naravno, ne mislim na slemove Edited May 12, 201311 yr by Garnirung
May 12, 201311 yr Wawrinka nije mogao, koliko god ono sramno izgledalo. Ubijen je rasporedom na turniru a igrao je prethodnu sedmicu do kraja ( osvojio turnir u Portugalu ). Morao je izgubiti još od Berdiha jer je noć pre toga igrao sa Tsongom do 02:00, večerao u 03:00 a legao oko 04:00, naravno da je igrao očajno taj meč, ali bezmudi Čeh se raspao više od njega.Serena i Maša, milion puta ispričana priča, ko' ona pesmica o vuku i ovci....