renne Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Opet je bio foot faultПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Max Morlock Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Pa nisu svi zviždali, majku mu. Čak je i Višković govorio da je to samo jedan mali deo publike.Mislim da je to njegova pristojnost progovorila iako to definitivno nije bilo tako.No dobro, kako god bilo, Dimitrov je rasturio Noleta potpuno i to ništa ne može da promeni.
renne Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Publika odvratna, poraz više nego zaslužen.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Yoda Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Glupo ga je ispustio u prvom setu.Svaka čast za Dimitrova, još u Monte Karlu trebalo je da dobije Rafu.
duda Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 wow, za sve pare je odigralo mlađano bugarče + novak ukurcu i rezultat logičanšpanska publika već toliko putadokazano = šabanija žešćajoš od kako je novak postao tolika pretnja nadalu, ne mogu da ga smisle
Lancia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 wow, za sve pare je odigralo mlađano bugarče + novak ukurcu i rezultat logičanšpanska publika već toliko putadokazano = šabanija žešćajoš od kako je novak postao tolika pretnja nadalu, ne mogu da ga smisleputa je kurva, pazi sta pricas -_-
mlatko Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 pa dobro, nije htela napisati da je ta publika već toliko puta bila kurva, samo je pomislila :D
duda Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 novak "For 12 days after MC I didn't touch the racket. Until Saturday I didn't know whether I would play"
mlatko Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 a mi se nerviramo umesto da igramo na Tutu i ladimo jajca. uskršnja
April Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 "For 12 days after MC I didn't touch the racket. Until Saturday I didn't know whether I would play"[/size] Ma da, nije trenirao...igrao je sasvim dobro za prvo kolo, ali je Tuta sledeća velika stvar u tenisu i on izgleda ne može da se pomiri sa činjenicom da stižu novi.Mada, ja zaista ne razumem zašto Novak uopšte igra Madrid...ok, osvojio ga je jednom i to je dovoljno. Valjda je Rim važniji, a šljaka u Madridu je užasan rizik. Molio sam Boga da izgubi što pre i da se ne povredi, mislim da će povreda na ovom turniru biti.
Recommended Posts