Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

On 23. 4. 2013. at 21:05, Garnirung said:
Ma ok je to za raspodelu, mislim bila aktuelna ta priča pre par meseci, ali ovo je povećanje ukupne mase.I to još za 40 posto, dakle žestoka sumica.Ne znam jedino da li stiže od sponzora, tv i ostalih prava ili misle da je interesovanje takvo da mogu da ošašave kupce ulaznica.
prosle godine je bio neki tekst (ne mogu sad da nadjem) na tennis.com o nagradama na gs-ovima, od ukupne zarade turnira na nagrade igracima je prosle godine otislo manje od 20%, tako da prostora za povecanje svakako imai sa tih 40% povecanja na 20% izadje koliko? opet ispod trideset posto ukupne zarade turnira.. :fantom:

Da! Ali nisu nagrade za igrače jedini troškovi koje turnir poseduje.

sad nisam siguran dal je pisalo prihod ili zarada,(mada mi se cini da je termin bio profit a ne revenue) al uopste ne sumljam da kad se na kraju podvuce crta ipak ostane neka crkavica..

@ aramne znam kako ćeš definisati zaradu ali u ovom slučaju ne tako sigurno, jer od tog dela idu nagrade igračima ( a one su iz ugla organizatora trošak kao i svaki drugi ). Pre će biti da je u pitanju ukupan prihod iz kog se pokrivaju nagrade igračima, troškovi održavanja terena 24/365, marketing, sudije, mnogobrojno osoblje okolo, troškovi i smeštaj igračima, sve one stavke ispod stola za igrače i još puno puno manjih i većih izdataka...Mada stoji i to da prostora da se poveća taj procenat koji ide igračima, i dalje ima...

ana ivanovic dobila andreu petkovic u stutgartu, ide na nadju p.u odlicnoj formi je!:)djej djej u prvom kolu na stozur

kupio sam kartu za finale bmw opena u minhena. imaju i top 10 igraca. janko tipsarevic. :)solidan je sastav. cilic od medjugorja, haas, kolsrajber, davidenko, dolgopolov, tomic, gulbis, troicki, monfis...

Troicki već dve pobede u Rumuniji, šta mu je :P

On 24. 4. 2013. at 6:09, Ros said:
kupio sam kartu za finale bmw opena u minhena. imaju i top 10 igraca. janko tipsarevic. :)solidan je sastav. cilic od medjugorja, haas, kolsrajber, davidenko, dolgopolov, tomic, gulbis, troicki, monfis...
Ako budeš raspoložen, baci neku impresiju i tako to :)Po statsima, Jelena u poslednje 2 godine i frtalj, ima 3 pobede nad Top 10. Od toga Stosur dvaput.A izgleda da će i treći put, ako privede mirno ovaj drugi set.
  • Author

Jj servira za mečПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Author

Bra'oПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

mogla bi i ona da popuši temu, prekrstila se na kraju

On 23. 4. 2013. at 13:34, Takanohana said:
obzirom da je rafa trenutno tek peti na atp listi sa skoro nikakvim sansama da bude cetvrti (mrzi me sad da racunjam™ koliko bi ferer morao da kiksne da bi ga rafa prestigao) njih dvojica ce teoretski moci da se sretnu vec u 1/4 finalu na sva tri preostala turnira na sljaci evilsmile.gif
Ferer se trudi da te demantuje posto je uspeo da ispadne u prvom kolu Barselone od Tursunova, a ako se ne varam brani finale.
  • Author

Da, branio je finaleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

On 24. 4. 2013. at 19:00, Garnirung said:
Ako budeš raspoložen, baci neku impresiju i tako to :)
naravno. i fotke i sve ostalo :)