Čutura Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Banovaše nam Harpera zbog ĐokovićaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2jbg, dozvolio im da ga spuste na njihov nivo, a onda ga dobili na iskustvo..
renne Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Navukli ga na foru, jbg...Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Jean-Luc Picard Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Sreća njihova pa burnerka ne piše više. Molili bi oni da se ona tema ključa i baca u otpad :D
Time Crisis Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Uostalom, prilicno sam uveren da ce Rafa posatirati sve zivo u Barseloni tako da mislim da je ova rasprava akademska. On na sljaci ne moze da izgubi ni sa 70-80% upaljenih motora protiv konkurencije kakva ce se pojaviti u Kataloniji.Hm... tako je izgledalo i u Monte Karlu, pa se poprilično napatio protiv Dimitrova i Tsonge. Plus ovo mu je već 6 turnir za 3 meseca, videćemo koliko će sve to imati efekta. Ne bi me iznenadilo da u Barseloni ne bude baš sve glatko kao što se očekuje.
freakns Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Banovaše nam Harpera zbog ĐokovićaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2:lol:pa sto opet pobogu?!
renne Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Pa popičkarao se sa onima sa SZD na onom glupavom topiku o ĐokovićuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
aram Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 a koji ga je kurac uopste terao da ide tamo nikad necu shvatiti. a i dudu isto.
renne Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 A jbg, i ja sam često hteo danim odgovorim, ali sam naučio da iskuliramПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
aram Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 a ljude svasta zabavlja, neka ih. nije kao da dolaze ovde da seru, tamo im je mesto za to i ok.
Garnirung Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Englezi se baš otvorili za Vimbldon, 40 posto povećanje nagrada u odnosu na prošlu godinu.S obzirom da je i AO ove godine podigao, kao da su krenuli da se kolju ko će više da grune.Iz kojeg god ugla da se pogleda, zlatna era za tenis.A u drugoj vesti, Endi izgleda pikira na endorsmente u Indiji i tom delu sveta, pošto je angažovao Bupatija za agenta.
duda Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 a koji ga je kurac uopste terao da ide tamo nikad necu shvatiti. a i dudu isto.e vala neću ni jaEnglezi se baš otvorili za Vimbldon, 40 posto povećanje nagrada u odnosu na prošlu godinu.S obzirom da je i AO ove godine podigao, kao da su krenuli da se kolju ko će više da grune. tražili teniseri da se malo pravednije podeli taj kolač, tj. da organizatori ne bacaju njima samo mrvicee sad, kad se čuju cirfre koje dobijaju pobednici, reko bi čovek da su alavial' kako čujem, ovi najbolji, što redovno stižu do završnica, tražili da se povećaju nagrade za ove što ispadajuu prvim kolima, jer često te nagrade ne mogu da pokriju ni troškove, a ni bez tih, što ispadaju u prvoj nedelji, nebi bilo gs-ova
Time Crisis Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Najveći turniri i treba da se otvore, NBA igrači štrajkuju zbog procenata, a mislim da su veći (neka me neko ispravi) bar duplo ako ne i triput. S druge strane mali turniri isplaćuju mršave zarade, ali ni sami bolje ne prolaze.
freakns Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Pa popičkarao se sa onima sa SZD na onom glupavom topiku o ĐokovićuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2ja ne znam sto se on svadja sa njima, oni su meni smesni. Filip je garant najveci NJole fangirl u univerzumu.
Garnirung Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Ma ok je to za raspodelu, mislim bila aktuelna ta priča pre par meseci, ali ovo je povećanje ukupne mase.I to još za 40 posto, dakle žestoka sumica.Ne znam jedino da li stiže od sponzora, tv i ostalih prava ili misle da je interesovanje takvo da mogu da ošašave kupce ulaznica.
aram Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 pa ta prica ide vec neko vreme, otprilike prvih dvadesetak moze da zivi od tenisa, ostali prezivljavaju.
Recommended Posts