Čutura Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 bice i madrid, pogotovo sto se osim da ce biti crvena ne zna kakva ce tamo biti sljaka ove godine, ona ranija je bila brza ali ne znaci da ce i ove godine biti takva, mozda cirijak iz inata sto mu nisu dali da zadrzi plavu napravi crvenu podjednako klizavu ili stagod ;)
harper lee Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 bice i madrid, pogotovo sto se osim da ce biti crvena ne zna kakva ce tamo biti sljaka ove godine, ona ranija je bila brza ali ne znaci da ce i ove godine biti takva, mozda cirijak iz inata sto mu nisu dali da zadrzi plavu napravi crvenu podjednako klizavu ili stagod ;)Madrid moze Novaku dosta da donese ali Rim je za Rafu, cini mi se bitniji. Rimska sljaka je slicnija RG nego madridska, turnir je vremenski blizi Parizu, a od svih evropskih terena tu Novak ima najvecu podrsku, tako da ce Rafi atmosfera biti slicnija pariskoj, gde ga bas i ne vole nesto narocito.Jos samo da na sva ta tri turnira njh dvojica uopste dodju do finala.
Čutura Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 obzirom da je rafa trenutno tek peti na atp listi sa skoro nikakvim sansama da bude cetvrti (mrzi me sad da racunjam™ koliko bi ferer morao da kiksne da bi ga rafa prestigao) njih dvojica ce teoretski moci da se sretnu vec u 1/4 finalu na sva tri preostala turnira na sljaci inace ono za rimsku sljaku stoji, ali ni jedan teren na turu nije tolikih dimenzija kao centralni na rg tako da rafa moze da igra iz treceg reda tribina tamo i po tome je zapravo neuporediv..
harper lee Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 inace ono za rimsku sljaku stoji, ali ni jedan teren na turu nije tolikih dimenzija kao centralni na rg tako da rafa moze da igra iz treceg reda tribina tamo i po tome je zapravo neuporediv..Da, u pravu si. Govorio sam uporedo o Madridu i Rimu, RG je drugi par cipela.
Jean-Luc Picard Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) Ma samo nek igra tako. :DEdit: tako da rafa moze da igra iz treceg reda tribina tamo Edited April 23, 2013 by Jean-Luc Picard
duda Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 to bi trebalo da bude neupitno rezultatskial' ana me već demantuje <_<
mlatko Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 šo? šta je rekla?od Ane (ceo) svet naučio "ajde" :)
duda Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 šo? šta je rekla? ma ništa nije rekla, nego dok sam pisala post ona je bila u brejku zaostatka a ja napisala da je rezultat neupitan, u aninu korist, dakako
freakns Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Otuda oni kad god izgube nikad nisu bili 100% fit, 100% u mecu, 100% takticki besprekorni, 100% sa dobrim planom igre, uvek je tu nesto falilo kod njih da se dobije mec.di si bre harperuuuuuuuuuuuuuua ovo je i istina, ne samo da oni misle tako. ja ne znam nijedan mec gde su obojica bili ne na 100, vec na 90% svojih mogucnosti(sem onog ludog meca u Madridu za koji sam i dalje siguran da je najbolji mec koji su bilo koja dva coveka odigrala na dva dobijena... koliko je Novak psihicki pao posle tog meca dovoljno govori u prilog istom). uglavnom nesto ne stima u mecu za bilo kojeg igraca, tako da onaj koji pruzi veci procenat svog maximuma uglavnom i dobije. a kod obojice se taj procenat u mnogome ogleda u samopouzdanju....
Jean-Luc Picard Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Niko se ne okreće u pravcu u kom vetar duva tako brzo i vešto kao što to radi Bodo.
renne Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Banovaše nam Harpera zbog ĐokovićaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts