Arkadija Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Izgleda da je Đokovićeva povreda, stvarno lakša, jer je najavljeno da će igrati u Monte Karlu.
Jean-Luc Picard Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 (edited) Najavljen je odavno. On samo još uvek nije otkazao ( što se iskreno nadam da će uraditi )edit: Ili si možda mislila da je potvrdio učešće jutros ili juče!? Edited April 11, 2013 by Jean-Luc Picard
Čutura Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Najavljen je odavno. On samo još uvek nije otkazao ( što se iskreno nadam da će uraditi )edit: Ili si možda mislila da je potvrdio učešće jutros ili juče!?
Time Crisis Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Najavljen je odavno. On samo još uvek nije otkazao ( što se iskreno nadam da će uraditi )edit: Ili si možda mislila da je potvrdio učešće jutros ili juče!?Mislim da je sutra do podne zadnji rok za otkazivanje, videćemo :)
duda Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 i ja bih volela da otkažene volim ni da gledam tenis u tom mc pesku
Time Crisis Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Sve zavisi kako se oseća i u kakvom je stanju. Ako povreda zaista nije ozbiljna i ako je par dana mirovanja bilo dovoljno, onda ni nema potrebe da otkazuje. Ako bi ovde uspeo da prekine Nadalov niz i uzme jedan od dva turnira što mu nedostaju to bi bilo više nego carski :D
Arkadija Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Sada više ne mogu da pronađem tu vest na sajtu Novosti , izgleda da su je povukli. Sada su sve informacije na tu temu malo neodređenije.
freakns Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 na sajtu Novosti al ti imas viska slobodnog vremena :D
Indy Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Kurijere, Srbine! Two time Roland Garros champion and U.S. Davis Cup captain Jim Courier says that if not for a rain delay he believes Novak Djokovic would have beaten Rafael Nadal for the French Open title last June. Play was suspended with Nadal trying to protect a 6-4, 6-3, 2-6, 1-2 lead on Sunday, but Nadal came back on Monday and completed a 6-4, 6-3, 2-6, 7-5 win contested over two days.“I think [Djokovic] would have [won Roland Garros] last year but for a rain delay,” Courier said. “Certainly [he] can [this year].”
duda Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 teško da se baš takvi zaključci mogu izvlačiti, tj.da može pobediti ove godinene treba smetnuti sa uma da je novak prošle godine izgubio od rafe prvo u mc, pa posle i u rimuđoković je imao sreću u tim periodima kada je teren bio mokar, tj. nije hvatao rafin spin kako se rafa žalio i kukao na sav glaskoliko je regularno to što meč nije nastavlje to ne znam (tj. koliko je moć rafinog štaba uticala na to da se meč prekine),ali da je nastavljen na takvom terenu, svakako bi novakove šanse bile većekolike su bile sutradan, na osušenom terenu, videli smo.zato mi nije jasan taj kurijerov zaključak glede ovogodišnjeg rg
Indy Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ne znam ni ja da li se slazem s Kurijerom, samo navijam. Doduse, volim i Rafu.
Jean-Luc Picard Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Ovo ko da je Kurir izjavio, a ne Kurijer :D
Recommended Posts