duda Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) ovako je nole nekad (kad su mu udarci bilo skroz ravni) mlatio raficutmedipna betonu, naravno Edited March 17, 2013 by duda
eumeswil Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Na osnovu do sada viđenog, je l' prerano da se zakljuci da ce stari Nadal zaista vratio i da ce jesti malu decu u narednom periodu?
Mil@n Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Na osnovu do sada viđenog, je l' prerano da se zakljuci da ce stari Nadal zaista vratio i da ce jesti malu decu u narednom periodu?Jeste.Ali je svakako dobar pokazatelj za njega i fin boost posle toliko odsustva...
kralj Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 I posle se piša po ženskom tenisu. Dokazani invalid sa tek čelindžerom u minulih godinu godinu dana, brutalno, već sa vrata, dominira.
bergasa19 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Sve u svemu cudan turnir. Delpo je ucestvovao u tri od cetiri meca koja ce se pamtiti, a Nadal u dva. Gulbis je najprijatnije iznenadjenje, jer ovakvog Delpa dugo cekamo i znamo da ima u sebi sampionsku crtu. Berdih je postao mnogo stabilniji i na njega treba obratiti paznju. Sa Nadalom nisam nacisto i ne znam da li mu je ovakav tempo i raspored bas bio potreban. Mislim da je i on iznenadjen svojom igrom. Ne nacinom, jer smo to gledali i 2011 kada je po meni igrao mnogo bolje i da nije bilo onakvog Novaka ko zna sta bi bilo. Cekam mec Nadala i Novaka da bi mi neke stvari bile jasnije. Novak je sada u cudnoj situaciji i ne verujem da ga veseli odustajanje Rafe i Feda. Da li da osvoji igracki okrnjen turnir ili da se stekuje. Takodje mislim da mu je poraz od Delpa legao ko budali samar. I da ne zaboravim, neverovatno je popravio voleje u smislu tehnike, dok jos treba da radi na samoj kretnji ka mrezi i brzini odlucivanja.
freakns Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Moco, ruke ti se pozlatile!!! samo, mogla je i zensko donje rublje da reklamira a ne musko :(
bradilko Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Moco, ruke ti se pozlatile!!! ooo kako si ga ureko!
Recommended Posts