Jump to content

Tenis 2013

Featured Replies

jest se on usro, al malo su ga usrale i sudije, cini mi se. jel brojao neko koliko je imao uspesnih chelendza na svoj prvi servis?

Da uzmes pile, nalepis mu masku Nadala na glavu, i stavis preko puta Wavrinke ovaj bi se opet raspao.

Sudije su posebno loše u ovom meču.

Da uzmes pile, nalepis mu masku Nadala na glavu, i stavis preko puta Wavrinke ovaj bi se opet raspao.
:lolol: baš.

Šteta za Sten D Mena, meni je on krajnje simpatičan, ali kao da ima mentalnu blokadu kad su u pitanju igrači koji imaju neku od kombinacija R, N, Đ i F u inicijalima :mellow:

Pricao je o tome kako ga je sudija sjebao posle jednog poena u kojem je pao i odmarao malo duze nego sto mozda treba, a sudija mu dao upozorenje, po meni skroz neopravdano. Inace, preterujete sa pljuvanjem, Monfils je servirao kao zmaj i generalno odigrao vrlo dobro prvi set.
Dobio je zasluženo, odugovlači gore nego JSL fudbaleri, posle svakog poena vezuje pertle, hvata se za nogu, a posle trči kao šašav :) Inače verovatno jedan od najboljih mečeva koje je Monf odigrao već duže vremena, nije džabe bio #7 jedno vreme :)

Lep pocetak, doduse najvise zahvaljujuci Tsonginom servisu.

Tsonga se probudio, sjajan poen

Svaka čast Conzi ;) na povratku.

Noleta raspizdeo prethodni gem, opet je uzeo brejk s nulom.

...a zatim i svoj - 5:2

6:2 prvi set, Novak bas dobar

Business as usual, Nole opet uzeo brejk iako mu je sudija ladno ukrao jedan poen... :) Kakav krik je pustio na kraju gema :wicked:

Tsonga se opet ukljucio u mec

Uuuuuu Novak ce ga ubiti do kraja meca