October 11, 201311 yr jest se on usro, al malo su ga usrale i sudije, cini mi se. jel brojao neko koliko je imao uspesnih chelendza na svoj prvi servis?
October 11, 201311 yr Da uzmes pile, nalepis mu masku Nadala na glavu, i stavis preko puta Wavrinke ovaj bi se opet raspao.
October 11, 201311 yr Da uzmes pile, nalepis mu masku Nadala na glavu, i stavis preko puta Wavrinke ovaj bi se opet raspao. baš.
October 11, 201311 yr Šteta za Sten D Mena, meni je on krajnje simpatičan, ali kao da ima mentalnu blokadu kad su u pitanju igrači koji imaju neku od kombinacija R, N, Đ i F u inicijalima
October 11, 201311 yr Pricao je o tome kako ga je sudija sjebao posle jednog poena u kojem je pao i odmarao malo duze nego sto mozda treba, a sudija mu dao upozorenje, po meni skroz neopravdano. Inace, preterujete sa pljuvanjem, Monfils je servirao kao zmaj i generalno odigrao vrlo dobro prvi set.Dobio je zasluženo, odugovlači gore nego JSL fudbaleri, posle svakog poena vezuje pertle, hvata se za nogu, a posle trči kao šašav :) Inače verovatno jedan od najboljih mečeva koje je Monf odigrao već duže vremena, nije džabe bio #7 jedno vreme :)
October 12, 201311 yr Business as usual, Nole opet uzeo brejk iako mu je sudija ladno ukrao jedan poen... :) Kakav krik je pustio na kraju gema