aram Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 jest se on usro, al malo su ga usrale i sudije, cini mi se. jel brojao neko koliko je imao uspesnih chelendza na svoj prvi servis?
goofs Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Da uzmes pile, nalepis mu masku Nadala na glavu, i stavis preko puta Wavrinke ovaj bi se opet raspao.
koksy Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Da uzmes pile, nalepis mu masku Nadala na glavu, i stavis preko puta Wavrinke ovaj bi se opet raspao. baš.
Max Morlock Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Šteta za Sten D Mena, meni je on krajnje simpatičan, ali kao da ima mentalnu blokadu kad su u pitanju igrači koji imaju neku od kombinacija R, N, Đ i F u inicijalima
Time Crisis Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Pricao je o tome kako ga je sudija sjebao posle jednog poena u kojem je pao i odmarao malo duze nego sto mozda treba, a sudija mu dao upozorenje, po meni skroz neopravdano. Inace, preterujete sa pljuvanjem, Monfils je servirao kao zmaj i generalno odigrao vrlo dobro prvi set.Dobio je zasluženo, odugovlači gore nego JSL fudbaleri, posle svakog poena vezuje pertle, hvata se za nogu, a posle trči kao šašav :) Inače verovatno jedan od najboljih mečeva koje je Monf odigrao već duže vremena, nije džabe bio #7 jedno vreme :)
Tinman Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Lep pocetak, doduse najvise zahvaljujuci Tsonginom servisu.
Max Morlock Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Noleta raspizdeo prethodni gem, opet je uzeo brejk s nulom.
Max Morlock Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Business as usual, Nole opet uzeo brejk iako mu je sudija ladno ukrao jedan poen... :) Kakav krik je pustio na kraju gema
Recommended Posts