October 10, 201311 yr i kad je vodio 5:3 u tb, znala sam da će da izgubiipak, odigrao je sjajno berlok u ovom drugom setu
October 10, 201311 yr nisam gledala radovanje, ali sam gledala dobar deo mečanadal ovde igra mnogo bolje nego u pekinguako dođu on i novak jedan do drugog, biće to drugačiji meč od onog prošlogda li mi se čini ili je u pekingu bila brža podloga ?
October 10, 201311 yr Čini mi se da se podloge tu negdje što se brzine tiče. Kada se pogleda sastav i forma preostalih učesnika, bilo bi iznenađenje da ponovo ne vidimo reprizu finala od prošle nedjelje.
October 10, 201311 yr ...nadal ovde igra mnogo bolje nego u pekingu...Opa, znači radio se Keith Richards tretman
October 10, 201311 yr Author Meni se ne čini da igra bolje. A podloga je malo sporija, to je definitivno
October 10, 201311 yr jbt, kad novak i rafa ne mogu da se dogovore o podlozi, kako mi da znamo evo šta je rekao novak I think the center court here in Shanghai plays much faster than the one in Beijing. It's a different ball. Just the ball stays quite low. a rafa rekao da je podloga brža (dakle tu se slažu) ali da loptica odskače više s