duda Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 i rafa se raduje što se feđa vrati0toliko da je došao da ga gleda protiv sepija
bergasa19 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 a šta, nadal nije otkazao šangaj ? pa zar ga ne boli koleno ?ovo vise nema nikakvog smisla.
bergasa19 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 neka duda otvori topik gde ce hejtovati tenisere koji stoje na novakovom putu do teniskog bozanstva. mene to opasno smara.
duda Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) što ja hejtujem ?ja lepo pitamja sam izistinski mislila da će čovek da otkaže šangaj, i ne samo ja, spekulisalo se o tome na nekoliko mestaeditok, ja te smaram a ne smara te to što nadal ni u ludilu ne može zdrav da izgubija nemam nikakvu moralnu obaveu prema njemu, mogu i da hejtujem i da se sprdamon, pak, ima valjda neki jebenu obavezu da ceni svoje kolege, pa makar mu bili i direktni rivali Edited October 9, 2013 by duda
harper lee Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 neka duda otvori topik gde ce hejtovati tenisere koji stoje na novakovom putu do teniskog bozanstva. mene to opasno smara. :lolol:Brate mili, pa ne vrti se svet oko tebe, ali hvala sto si ovu vrlo relevantnu informaciju za tenis podelio sa nama.
bergasa19 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 kako hocete. boli me dupe da mlatim praznu slamu i da odricem nadalu bilo sta. covek je sampion kakav se retko u sportu vidja.
harper lee Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 kako hocete. boli me dupe da mlatim praznu slamu i da odricem nadalu bilo sta. covek je sampion kakav se retko u sportu vidja.To tesko da bilo ko i moze i hoce da ospori.Pitanje je kakav bi tek bio sampion da ga ne jebu kolena.
duda Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) btw, u startu mi je nadal bio daleko simpatičniji lik od federeranažalost, da li sam od sebe ili pod uplivom svemogućeg strika, čovek se pretvorio u najvećeg licemera na turufederer je dostojanstven u svojoj zajedljivosti, počinjem da ga cenim zbog toganadal postaje sve više patetičanza sportske rezultate, kapa dole Edited October 9, 2013 by duda
mlatko Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ana prelepa u Lincu, možda je tako i jer sa druge strane Schiavone ^_^samo da održi ritam iz prvog seta 6-3, 2-0
keitel Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Linc, Bali, Sofija, to je taj dio sezona kad Ana igra najbolje što umije, onda kad nema nikakvog pritiska a još ako zna da je preko puta nejač, njenom samopouzdanju nema kraja.
Pantelija jr Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ... a još ako zna da je preko puta nejač...:D djizs, nejač
Recommended Posts