October 9, 201311 yr a šta, nadal nije otkazao šangaj ? pa zar ga ne boli koleno ?ovo vise nema nikakvog smisla.
October 9, 201311 yr neka duda otvori topik gde ce hejtovati tenisere koji stoje na novakovom putu do teniskog bozanstva. mene to opasno smara.
October 9, 201311 yr što ja hejtujem ?ja lepo pitamja sam izistinski mislila da će čovek da otkaže šangaj, i ne samo ja, spekulisalo se o tome na nekoliko mestaeditok, ja te smaram a ne smara te to što nadal ni u ludilu ne može zdrav da izgubija nemam nikakvu moralnu obaveu prema njemu, mogu i da hejtujem i da se sprdamon, pak, ima valjda neki jebenu obavezu da ceni svoje kolege, pa makar mu bili i direktni rivali Edited October 9, 201311 yr by duda
October 9, 201311 yr neka duda otvori topik gde ce hejtovati tenisere koji stoje na novakovom putu do teniskog bozanstva. mene to opasno smara. :lolol:Brate mili, pa ne vrti se svet oko tebe, ali hvala sto si ovu vrlo relevantnu informaciju za tenis podelio sa nama.
October 9, 201311 yr kako hocete. boli me dupe da mlatim praznu slamu i da odricem nadalu bilo sta. covek je sampion kakav se retko u sportu vidja.
October 9, 201311 yr kako hocete. boli me dupe da mlatim praznu slamu i da odricem nadalu bilo sta. covek je sampion kakav se retko u sportu vidja.To tesko da bilo ko i moze i hoce da ospori.Pitanje je kakav bi tek bio sampion da ga ne jebu kolena.
October 9, 201311 yr btw, u startu mi je nadal bio daleko simpatičniji lik od federeranažalost, da li sam od sebe ili pod uplivom svemogućeg strika, čovek se pretvorio u najvećeg licemera na turufederer je dostojanstven u svojoj zajedljivosti, počinjem da ga cenim zbog toganadal postaje sve više patetičanza sportske rezultate, kapa dole Edited October 9, 201311 yr by duda
October 9, 201311 yr Ana prelepa u Lincu, možda je tako i jer sa druge strane Schiavone ^_^samo da održi ritam iz prvog seta 6-3, 2-0
October 9, 201311 yr Linc, Bali, Sofija, to je taj dio sezona kad Ana igra najbolje što umije, onda kad nema nikakvog pritiska a još ako zna da je preko puta nejač, njenom samopouzdanju nema kraja.