Max Morlock Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 radi u Hromu bez problemaMeni je strana koju si poslao (http://nutjob.eu/ss1tv.html) puna nekog đubreta, šta je potrebno (ako) da stream proradi? Nadam se da ne moraš da instaliraš onaj silni treš što nude... mada opet, nema načina da se strana iščisti i da se vidi ikakav stream?! :isuse:Imam Chrome, bez ikakvih dodataka.
duda Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 +1. kod mene isti slučaj, nude mi nešto, a ja to nešto neću da instaliram, dosta mi više tij instalacija raznih
renne Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 ništa ne treba da se instarila. Ja ne koristim bilo šta gde traže kojekakve zajebancije za instalaciju. Ali vam je potreban AdBloker da vam raščisti ekran
Nesh Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ja sam samo kliknuo na sve one iksice i sve se sklonilo. Radi bez instaliranja icega.
renne Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 evo kako treba da izgleda adblock instalirajte, majku mu+1
Time Crisis Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Dobar meč, nadajmo se da nije ništa ozbiljnije oko povrede
Max Morlock Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 adblock instalirajte, majku mu AdBlock Pro imam na IE i radi super, ali mi je i tu odbijao saradnju iako sam iskliktao onih par iksića... instalirao sam Chrome samo zbog datog strima, ali ni to nije pomoglo. Jbg.
Arkadija Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Ja sam samo kliknuo na sve one iksice i sve se sklonilo. Radi bez instaliranja icega.+1ja probala, radi bez greške, i to na poslu gde sama ne mogu ništa da instaliram. Edited October 9, 2013 by Arkadija
renne Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Sepi napravio brejk, tj. Feđa mu ga poklonio duplom
Recommended Posts