harper lee Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 sprema se za dejvis kup sledece godineIgra sa Kinezom u dublu, verovatno je neka marketinska fora.
Un-juice Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 mene ne bi cudilo da on, kakav je lud, kad batali singl nastavi da juri slemove u dublu. kao navratilova. to mi prvo pade na pamet danas kad sam ga video.
Time Crisis Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 mene ne bi cudilo da on, kakav je lud, kad batali singl nastavi da juri slemove u dublu. kao navratilova. to mi prvo pade na pamet danas kad sam ga video.Bilo je to pitanje više puta postavljeno, rekao je da nema šanse za tako nešto. Da mu je to bitno igrao bi dubl odavno.
harper lee Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Nesrecni Granoljers opet protiv Novaka. Valjda ce Novak malo pesacki da odigra taj mec, ako bude igrao kao obicno protiv Marsela ubice mu volju za tenisom. Ja ne znam igraca kojeg je vise istamburao na terenu od njega kad god ga dohvati.
renne Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Feđa srećan "Veoma sam srećan zbog Rafinog neverovatnog povratka, prošle godine su ljudi pričali da nikad više neće igrati tenis. Godinu dana kasnije, on je 'broj 1'. To samo pokazuje kako se stvari lako u ovom sportu mogu promeniti, što je sjajno. Sa drgue strane, pokazalo se da ljudi mogu ići u ekstreme ponekad, pa otpisuju igrača prerano", rekao je Federer.
duda Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 (edited) ma da, kako da ne imaće on kad da žali za onim sf rg kad se upeo iz petnih žila da bude prekidač nizatmvratiće se njemu pogani prstićtj. kad ga rafa pretekne za taman taj jedan gs trofej meni najsmešnije kooliko fedovi fanovi sada navijaju za novaka u mečevima sa rafom, ma ko da im je rod rođeni :D Edited October 8, 2013 by duda
mire Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 nisam ocekivao drugaciji komentar dragog nam federera, mimo prikazanog...e sad, izvinjavam se njegovom fanu iz redova moderacije, necu nista ruzno reci, ne morate mi brisati postove
duda Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 i da WTA New #WTA Rankings: 1. Serena, 2. Azarenka, 3. Sharapova, 4. Radwanska, 5. Li Na, 6. Errani, 7. Kvitova, 8. Jankovic, 9. Wozniacki 10. Kerber
Tinman Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 (edited) Delpo ima problema sa Kolsrajberom, 5:5 u trecem setu. Delpo je malopre servirao za mec i izgubio servis.edit: Dobio Delpo treci set 7:6 Edited October 9, 2013 by Tinman
Recommended Posts