harper lee Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 hoću reći da sad mnogi osporavaju federeru status goata baš zbog tog h2h sa rafom, a kako je nabijen taj h2h, to se zaboravljaUpravo zato je ta prica o GOAT bazirana na brojkama jedna velika prazna kanta od price. Lako nadjes brojeve za sta god hoces da dokazes. Kad se budu svodili racuni za nekih 15-20 godina Fed ce ostati kao simbol najvece teniske i medijske dominacije, a Rafa i Novak zajedno kao simbol najveceg rivaliteta u istoriji tenisa. Mislim da je to i posteno i realno.
freakns Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 cini mi se da je NJole veridbu obavio na biciklu...
harper lee Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 cini mi se da je NJole veridbu obavio na biciklu...E, kad sam ja pricao o pedaliranju po brdima oko Monte Karla. Cim su se pojavile slike kako tera bajk krenuo je da tera i Nadala s terena.
Yoda Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Meni je ovo samo jos jedan dokaz da Nole ima problem u glavi. Sad kad je definitivno br. 2 i on ce postati agresivniji u zelji da ponovo dokaze da je najbolji.Otprilike.Neka nastavi ovako i Rafica se uglavnom da place.
renne Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 Serena ipan mnogo jačaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
duda Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 serena i nije toliko ubitačna koliko umejelena isto tako,tj. igra dosta lošije nego u sfa to onda znači : serena >>>>>>> jelena
duda Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 serena suze roni, a jj povređenanadam se samo da nije nešto što će je na duži rok izbaciti iz stroja
Time Crisis Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 (edited) Ne treba ipak zaboraviti da je, nakon finala Monte Karla, kada su svi očekivali početak dominacije, uslijedio Dimitrov, pa Berdih, dalje je sve već poznato. Posle Šangaja će se znati gdje je Đoković u ovom trenutku.Madrid je još igrao sa povredom, čak je razmišljao i da ga preskoči, drugačija je sad situacija, tj. bar se nadam. :) Edited October 6, 2013 by Time Crisis
Čutura Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 nadala opet muci koleno, sada je jasnije zasto ga je novak pregazio ko plitak potok http://www.tennis.com/pro-game/2013/10/nadal-felt-pain-knee-early-quarterfinal-win/49372/#.UlG9mlBkOCg
renne Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Tipso lagano izgubio od Granoljesa, i izbegao Đokovića
Arkadija Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Tipso lagano izgubio od Granoljesa, i izbegao ĐokovićaJbte, pa imao je više troškova za tu Azijsku turneju (putovanje, smeštaj, maseri, ovo, ono i ostalo) nego što zaradi, ispadajući u prvom, drugom kolu
Muwan Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 nadala opet muci koleno, sada je jasnije zasto ga je novak pregazio ko plitak potok A, pa da... Dok se tamo neki luzeri muče da odigraju 20-25 finala godišnje, pravi šampioni znaju kada treba da zaboli
Ros Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Feđa igra dubl :osprema se za dejvis kup sledece godine
Arkadija Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 sprema se za dejvis kup sledece godineU tom slučaju, Novak će početi da trenira triatlon
Recommended Posts