October 4, 201311 yr Nije sve gotovo za prvo mjesto, ima još i Berdih..kad bi se zajebavali.Realnost je da je Nadal osigurao tron bar do aprila-maja sledeće godine.
October 4, 201311 yr I raspala servercina ponovo jase. :lolol:Mec u kojem Novak bude spojio ovo svoje novo serviranje sa svojom tradicionalnom igrom iz 2011. bice mec za gledanje. Imao je jedan gem od 37 sekundi. ma harper nije ovde bre bilo sve do servisakada ovako ispaljuje bh kao iz praćke, e to je to, to je taj udaracma uživanje je bilo ovo gledatima sve je danas ferceralo, svi udarci, milinaja pojela celo pakovanje orea gledajući meč i uživajućidvostruko
October 4, 201311 yr ma harper nije ovde bre bilo sve do servisakada ovako ispaljuje bh kao iz praćke, e to je to, to je taj udaracma uživanje je bilo ovo gledatima sve je danas ferceralo, svi udarci, milinaja pojela celo pakovanje orea gledajući meč i uživajućidvostruko Nije, naravno, ali ja evo vec nekoliko meseci ne mogu da se nacudim otkud sad taj servis iznebuha. Jos samo kad bi ga sacuvao i za poslednji servis gem u mecu.
October 4, 201311 yr Nije, naravno, ali ja evo vec nekoliko meseci ne mogu da se nacudim otkud sad taj servis iznebuha. Jos samo kad bi ga sacuvao i za poslednji servis gem u mecu. Novak radi na servisu već godinama može se reći, nije to uopšte iznebuha, morali su se rezultati pojaviti kad-tad :)
October 5, 201311 yr Imala je 6:5 i 40:30 na svoj servis, 5:3 u tajbrejku... i sjebala svetski, pukla 7:9.
October 5, 201311 yr šteta za prvi sjet... kako je igrala (mlako) mislio sam neće se vratiti, a vratim se ja sa tuširanja ono 5-0 :ziga:
October 5, 201311 yr Dželenaja šuri Kvitovu samo tako edit: ošurila je Edited October 5, 201311 yr by Max Morlock