Jump to content

Odbojka

Featured Replies

nisu samo odluke, vec mi se prije svega cini da je ekipa apaticna.

Edited by Timmi

• Replies 4.2k
  • Views 249k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Obozavam ove nase smizle 

• Mega carice univerzuma  Definitivno moja najdraža reprezentacija Srbije    Sad mi je jedino krivo što nismo ovako igrali prošle godine, ne da bismo se prošetali do olimpijskog zlata, nego...

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Tijana Bošković je Majkl Džordan ženske odbojke. 

Posted Images

lisinac je juce morao umesto vrlo indisponiranog podrascanina, itd...

Lisinac je povređen, ove sezone uopšte ne igra u svom klubu, pitanje je koliko je uopšte upotrebljiv. Naravno, tu je onda i pitanje da ga je trebalo zvati u tim. 

ајмо сад везати бар два поена

Lisinac je povređen, ove sezone uopšte ne igra u svom klubu, pitanje je koliko je uopšte upotrebljiv. Naravno, tu je onda i pitanje da ga je trebalo zvati u tim.

nisam to znao.

bolje izgledamo u ovom setu.

e moj petricu...

:isuse:

to bi bilo to.

nikola je vrlo neuspesno krenuo u selektorsku karijeru. a onoliko smo kenjali po kolakovicu...

:isuse:

Mislio sam da smo se izvukli posle onog celindza, al onda nas lik probija sa 4m kroz dupli blok, nakon toga onaj drugi nume da digne loptu, i pisi propalo. I inace, ne znam da l smo jednom pucali na nesto manje od dvojnog nemackog bloka.

e moj petricu...

Kao Jelenu Nikolić da gledamo. 

Šta se ovo dešava... :(

zbogom olimpijada

Šta se ovo dešava... :(

nista neobicno, rekoh vam juce. lagano smo izgubili od vrlo osrednje poljske. ovo je bilo sasvim ocekivano.

Ma nismo ovako loši... E jbt što mi krivo...

Jbg. Ovo je realno dosta limitirana ekipa, sa slabim tehničarima i nestabilnim primačima. Kad se na to doda neiskusan i izgleda neharizmatičan trener, plasman na OI jeste popriličan poduhvat. 

No svejedno, morali smo više od samo jednog seta protiv Poljske i Nemačke, to je baš loše.

Fra-Rus deluje svemirski u odnosu na nasu utakmicu. Ngapeth je zver.