Timmi Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 (edited) nisu samo odluke, vec mi se prije svega cini da je ekipa apaticna. Edited January 6, 2016 by Timmi Link to comment
Halvard Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 lisinac je juce morao umesto vrlo indisponiranog podrascanina, itd... Lisinac je povređen, ove sezone uopšte ne igra u svom klubu, pitanje je koliko je uopšte upotrebljiv. Naravno, tu je onda i pitanje da ga je trebalo zvati u tim. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 ајмо сад везати бар два поена Link to comment
SleeperSleep Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Lisinac je povređen, ove sezone uopšte ne igra u svom klubu, pitanje je koliko je uopšte upotrebljiv. Naravno, tu je onda i pitanje da ga je trebalo zvati u tim.nisam to znao. bolje izgledamo u ovom setu. Link to comment
SleeperSleep Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 to bi bilo to. nikola je vrlo neuspesno krenuo u selektorsku karijeru. a onoliko smo kenjali po kolakovicu... Link to comment
goofs Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Mislio sam da smo se izvukli posle onog celindza, al onda nas lik probija sa 4m kroz dupli blok, nakon toga onaj drugi nume da digne loptu, i pisi propalo. I inace, ne znam da l smo jednom pucali na nesto manje od dvojnog nemackog bloka. Link to comment
Halvard Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 e moj petricu... Kao Jelenu Nikolić da gledamo. Link to comment
SleeperSleep Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Šta se ovo dešava... :(nista neobicno, rekoh vam juce. lagano smo izgubili od vrlo osrednje poljske. ovo je bilo sasvim ocekivano. Link to comment
wall Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Ma nismo ovako loši... E jbt što mi krivo... Link to comment
Halvard Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Jbg. Ovo je realno dosta limitirana ekipa, sa slabim tehničarima i nestabilnim primačima. Kad se na to doda neiskusan i izgleda neharizmatičan trener, plasman na OI jeste popriličan poduhvat. No svejedno, morali smo više od samo jednog seta protiv Poljske i Nemačke, to je baš loše. Link to comment
Svarog Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Fra-Rus deluje svemirski u odnosu na nasu utakmicu. Ngapeth je zver. Link to comment
Recommended Posts