wall Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 A jbg odlično serviraju poljaci. Jednu grešku su imali, kombinuju flot, jak smeč... Link to comment
Timmi Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 napadacki i na servisu tesko mozemo bolje od ovoga. ko je katic? Link to comment
Timmi Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 mislim da nisam gledao boljeg atanasijevica. Link to comment
wall Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Iz Vojvodine. Bio. Ne znam gde je sada. Turska, Poljska... Link to comment
renne Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 mislim da nisam gledao boljeg atanasijevica. celu polusezonu je takav Link to comment
renne Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 bem ti lebac kako serviraju poljaci Link to comment
wall Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ubiše. Kao nogom jebli se... Link to comment
Timmi Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 da li je moguce da nemamo jednog kompletnog primaca servisa? nekad nam je to bio zastitni znak, sad pravimo udarace i srednje blokere. Link to comment
wall Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 da li je moguce da nemamo jednog kompletnog primaca servisa? nekad nam je to bio zastitni znak, sad pravimo udarace i srednje blokere.Ma rođače ovi odvaljuju kao na treningu.Nemoj zajebavati ovi primači su u prvim postavama svojih klubova. Link to comment
Lezilebovich Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Poljaci kidaju kako igraju ... Link to comment
Timmi Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Ma rođače ovi odvaljuju kao na treningu. Nemoj zajebavati ovi primači su u prvim postavama svojih klubova. ne pricam o ovom mecu. mi konstantno lose primamo servis protiv svake ekipe. Link to comment
Recommended Posts