Timmi Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 da sam ja neka vlast, zabranio bih zenski sport. Link to comment
wall Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 Ima negde da se gleda jpn-prc? Japanke da dobiju pa i zlato da se uzme. Link to comment
Timmi Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 jel ima neku vrijednost ovaj svjetski kup sem plasmana na oi? Link to comment
SleeperSleep Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 (edited) Ima negde da se gleda jpn-prc? Japanke da dobiju pa i zlato da se uzme. https://www.youtube.com/watch?v=Q-0wbMKa0bA Edited September 6, 2015 by ikar Link to comment
wall Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 jel ima neku vrijednost ovaj svjetski kup sem plasmana na oi? Više nego EP. Link to comment
wall Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-japan-w-china-w-volleyball-international-tournaments-128087.html Hvala! Link to comment
wall Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 1:1 za Japan ^_^ Kako bi bilo dobro... Link to comment
Halvard Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 jel ima neku vrijednost ovaj svjetski kup sem plasmana na oi? Malo li je? :D A eto, prestiž, bodovi za rang listu... Zapravo ima veći praktični značaj od predstojećeg EP koje je za plasman u Rio potpuno irelevantno. Kad smo kod EP, to će našoj ekipi biti četvrto takmičenje ovog leta. Ne znam koliko ima smisla cimati se previše na tom turniru kad je glavni cilj za ovu godinu već ispunjen. U svakom slučaju mislim da nema potrebe slati veteranke poput Nikolić i Ognjenović, mogla bi i Rašić malo da odmori, treba dati malo prostora drugim i mlađim igračicama da se pokažu. Link to comment
189- Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 zasto mi ne ucestvujemo u ovim kvalifikacijama za oi. Link to comment
wall Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 A? Koje kvalifikacije? Link to comment
SleeperSleep Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 u vreme kad su se odredjivali ucesnici nismo bili dovoljno visoko na fivb listi. Link to comment
189- Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 pa ovo sto igraju sada muskarci, isto kao sto su i zene igrale. aha, hoce li kasnije jos biti kvalifikacionih turnira? Link to comment
wall Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Ma da biće kontinentalni turniri. Link to comment
Recommended Posts