September 4, 20159 yr Ruskinjama prvi set protiv USA. Ako dobiju Ruskinje mi smo uz sve tri pobede sigurno na Olimpjadi?
September 4, 20159 yr uzbudljiva zavrsnica drugog seta rus-usa. 27-27. ruski trener kaze igracicama da lopta ne sme da padne na zemlj, da treba trcati za njom :0.6:
September 4, 20159 yr I bogami spasili mrtvu loptu u neverovatnoj zavrsnici :) 2:0, fali jos jedan set
September 4, 20159 yr To je to znaci, jos da tucemo Keniju (lako) i Argentinu (nesto teze) i OI su nase, mozda cak i zavrsimo kao prvi.
September 4, 20159 yr Ma u Riu smo. Ogroman uspeh da smo se već ovde kvalifikovali. Na početku sezone je bilo nemoguće ovo zamisliti. Sjajan uspeh.
September 5, 20159 yr Japanke vode 1-0 protiv Amerikanki. Ako pobede jel smo vec u Riu ili ipak treba da dobijemo sutra.
September 5, 20159 yr Bilo bi gotovo ako izgube Ne bi. Moramo da dobijemo i sutra. npr. Japan dobije ovo 3-1 i dobije sutra kinu sa 3:0 ili 3:1, uz ruskine dobiju Alzir, stvara se krug od 4 reprezentacije sa 9 pobeda gde bi Japan bio prvi sa 28 mec poena, a ruskinje, kineskinje i mi sa po 27 mec poena. i tako bi se ispalili ako seventualno sutra izgubimo, sto mislim da je malo verovatno