Halvard Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 SAD pobedile Kinu 3-0, otprilike najlošiji scenario za nas. Sad se lako može desiti da dobijemo sve do kraja i svejedno se ne izborimo za OI. Protiv Kine se morao uzeti bar bod. U svakom slučaju, više ne smemo da gubimo i moramo se nadati da će SAD i Kina kiksnuti protiv Rusije i/ili Japana. Ima još vremena. Link to comment
theanswer Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Prilično laka pobeda protiv Koreje, biće totalni pakao ako ne odemo na OI zbog onog poraza od Kine i sa samo tim porazom. Link to comment
Halvard Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Ne znam kako bi se psihički oporavile ako se to dogodi. Odlično igraju naše, imamo super tim, plasman na OI ne sme da se dovodi u pitanje, i ne samo to - ovog puta bi se i tamo nešto ozbiljnije moralo napraviti. Utakmica protiv Rusije nam je sve ili ništa, naravno, pod uslovom da i sve drugo prođe po planu. One nisu u formi, imaju praktično samo dve ozbiljnije igračice u timu, ako ih sad ne pobedimo, nećemo nikad. Link to comment
Timmi Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 ako se sad ne plasiraju, ima li jos sanse? Link to comment
Halvard Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Evropske kvalifikacije u januaru u Turskoj. Pobednik ide u Rio, drugi i treći na svetski kvalifikacioni turnir u maju, naravno, u Japanu. Link to comment
theanswer Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 Sutra sa Ruskinjama u 8 Link to comment
banecare1 Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 sa ruskom reprezentacijom sam leteo iz moskve i za 8 sati u avionu ni rec o odbojci nisam cuo. ja izasao u pekingu one nastavile za djpen. Link to comment
Parsons Posted August 30, 2015 Share Posted August 30, 2015 (edited) provalile su da spijuniras za terzica trivia na kub: ŽENSKA odbojkaška reprezentacija Severne Koreje nalazi se na šestodnevnim pripremama u Lajkovcu :ziga: kad moze laibach u pjongjang, mogu i one u lajkovac trener odbojkasica severne koreje je branislav moro, secam se da je trenirao zvezdine odbojkasice tamo negde sredinom osamdesetih Edited August 30, 2015 by Parsons Link to comment
Grandilof Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 (edited) Dobismo neporazene Ruskinje 3-2 posle 0-2, sutra sa Japanom, bice tesko ovde uzeti vizu :( Ta sutra je kljucna i valjda ce nam se malo posreciti sa ostalim rezultatima u ostalim kolima. Edited August 31, 2015 by Grandilof Link to comment
theanswer Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Biće baš šteta ako ne uzmemo ovde vizu jer igramo nikad bolje u zadnjih x godina. Ali sa ovakvom igrom već na evropskim kvalifikacijama bi trebalo da rešimo Rio. Ruskinje jesu neporažene do sad ali tek treba da igraju protiv SAD i Kine, nadam se da mogu da dobiju jednu od te dve. Trebaju nam 3 boda sutra protiv Japanki i onda malo sreće. Link to comment
Halvard Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 (edited) Dobra stvar je što je prvi kriterijum za plasman na tabeli broj pobeda, bodovi se gledaju tek ako je to izjednačeno. Na plasman preko bodova više ne možemo računati, sad je bitno samo da pobeđujemo, pa makar 3-2. Treba nam pobeda protiv Japana i da Ruskinje dobiju Ameriku ili Kinu. Nije nemoguće. Ide nam u prilog i to što su Ruskinje i dalje u igri i biće motivisane u narednim utakmicama. Edited August 31, 2015 by Halvard Link to comment
theanswer Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Ruskinje bi trebal biti motivisane da nam pomognu i da nemaju sanse jer i njima vise odgovara da mi ovde uzmemo mesto, posle manja konkurenciju na evropskom kvalifikacionom. Nisam znao ovo za pobede i bodove, mislio sam da su samo bodovi bitni Link to comment
Grandilof Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Ni ja nisam imao pojma, onda malko bolje stojimo nego sto sam mislio. Ali svejedno ne menja cinjenicu da je sutra biti ili ne biti. http://worldcup.2015.women.fivb.com/en/competition/PoolRankingCriteria Link to comment
Timmy Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Ja jedino sto sam znao ovom takmicenju, dok ovde nisam ostalo procitao, je da se plasman gleda prvo po pobedama. Samo sam to procitao u nekoj vesti Link to comment
Cash Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Osecam da ce biti tezko sutra protiv Japana, nase su znale sa njima da igraju i po 5 setova i to vise puta. Nekako nam ne leze :) Link to comment
Recommended Posts