Mark Rothko Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Nisam čuo od početka, za koga je sa naše klupe Rale Tranzistor rekao da je imao problema sa zdravljem? Link to comment
theanswer Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Ja gledam na areni. Koliko smo juče bili dobri, danas smo užasni. Servis nikad gori, prijem užasan. Link to comment
banecare1 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 2-0 vodi fra. 4-3 za nas u trecem Link to comment
189- Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 nikada necemo osvojiti ovu sl. otkad su to francuzi sada neki faktor u odbojci. i samo da pitam ove koji vise prate nego ja u poslednje vreme. jel kvalitet odbojke sve slabiji kako idu godine ili se samo meni cini tako? npr siguran sam da smo pre desetak godina imali mnogo jacu ekipu, kao i brazilci... Link to comment
banecare1 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 (edited) live http://www.youtube.com/watch?v=UcY2zTt3KV8 edit: ovako je lepse Edited July 19, 2015 by banecare1 Link to comment
SNARC Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 nikada necemo osvojiti ovu sl. otkad su to francuzi sada neki faktor u odbojci. i samo da pitam ove koji vise prate nego ja u poslednje vreme. jel kvalitet odbojke sve slabiji kako idu godine ili se samo meni cini tako? npr siguran sam da smo pre desetak godina imali mnogo jacu ekipu, kao i brazilci... Ebem li ga, ja sam najvise odbojku gledao u vreme dok su igrali Grbici, Miljkovic, Kvisko i ekipa.. I cini mi se da je tada bilo nekako, recimo tecnije. Danas ne mogu da se naviknem na ovoliko gresaka sto u servisu, sto u polju..iz prostog razloga sto ih ranije nije bilo ovoliko. Link to comment
theanswer Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 imali smo 22:18 u trećem sad kad nismo uzeli SL nećemo nikad. francuzi igrali diviziju 2 i osvojili Link to comment
mlatko Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Onaj crnoputi N'Gapeth ih je izvukao, pogotovo u trećem. Svaka čast i za naše... Link to comment
*edited by mod Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 imali smo 22:18 u trećem sad kad nismo uzeli SL nećemo nikad. francuzi igrali diviziju 2 i osvojili Kako su uspeli da iz druge divizije igraju ? Link to comment
theanswer Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Kako su uspeli da iz druge divizije igraju ? pobednik druge divizije učestvuje na final 6 Link to comment
Gylfi Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Rovario po nekim arhivama snimanim tv karticom pa smatrah ovo vrednim uploada na YT. Ženska odbojka, finale plej-ofa Crvena Zvezda - Jedinstvo. Peta odlučujuća utakmica, 2-1 u setovima za Jedinstvo i 24:19 u četvrtom. Kvalitetnih osam i po minuta, plus Korać na mikrofonu. Zna li neko godinu, ne mogu da nađem? Link to comment
theanswer Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Terzic je opasan idiot, imamo kontrolu meca, igramo sjajno, on vadi Maju i Boskovicku zbog servisa i od 17:12 dolazimo na 19:21 a tajmaut zove na 19:19 Link to comment
Halvard Posted August 23, 2015 Share Posted August 23, 2015 I dobismo Ameriku. Jbt, da nije bilo onog idiotizma protiv Kine juče, sad bismo već jednom nogom bili na OI. Link to comment
levi Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 Rovario po nekim arhivama snimanim tv karticom pa smatrah ovo vrednim uploada na YT. Ženska odbojka, finale plej-ofa Crvena Zvezda - Jedinstvo. Peta odlučujuća utakmica, 2-1 u setovima za Jedinstvo i 24:19 u četvrtom. Kvalitetnih osam i po minuta, plus Korać na mikrofonu. Zna li neko godinu, ne mogu da nađem? Proleće 2004. Gledali u vojsci, dok smo čekali da počnu vesti i da pročitaju naredbu o skraćenju. Dobili đoku, ostali duže zbog 17 marta Link to comment
Recommended Posts