Jump to content

Odbojka

Featured Replies

na kom je kanalu?

Šteta i za svetsko, sad opet neka vijanja kvala iz kanala

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

na kom je kanalu?
Rai2

Očekujemo Italijane u polufinalu?
Kakvi su?

Srednje žalosni
Bolji smo

Danas su bili žalosno bolji, nisam ih dosad gledao ali sam isto verovao da tako mlad tim nema šta da traži u finalu ali... fizika je to, razmontirali su igru Kovačevića & Co.

ništa, srećno sutra zmajčekima a medalja je medalja. Nadam se da će Lisinac i Luburić moći zaigrati. Atanasijević manje, izgubi se dečko negde u oblacima...

Jebi se Bobo

Kovač nije dobro vodio utakmicu juče, i generalno mislim da do sada ništa naročito nije doneo kao selektor u odnosu na Nikolu. Sa druge strane, polufinale EP je uspeh za ovu ekipu ograničenog kvaliteta koja u prvoj postavi ima vrlo diskutabilne igrače, i tu ni idealno vođenje ekipe juče ne bi pomoglo. 

+1

Očajni smo

Treba ukinuti ove tekme za broncu, to je uvek tako mučno za gledati, a kamoli za igrati. Nek podele na osnovu broja setova, poena, golova, štagod samo da se ne igra.

Očajno prvenstvo

Uze prvi Slovenija, lakše nego sinoć Poljskoj. Logično je bilo da se ispumpala euforija žabara posle sinoć

Uze Slovenija prvi set, ali mislim da će Italija da pobedi. Deluje mi da su previše grešili i da će podići igru.

Uze Slovenija prvi set, ali mislim da će Italija da pobedi. Deluje mi da su previše grešili i da će podići igru.
Tako je, 1:1

Urnaut isti Džeko

Zasluženo 2:1 za Slovence

Komentator na Rai kaže: Pajenk igra loše, male procente ima... glup je igrač. Morao sam dvaput da premotam jer ne verujem šta sam čuo