nisam ja Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Anastasijević™ priča ko navijen. I boba simpatičan govor imade. I onda dođe mali vučić sa kravaticom I maramicom da zagadi.
levi Posted September 27, 2019 Author Posted September 27, 2019 na Areni je ok prenos, malo smara Kostić sa predugačkim rečenicama, ali bez gledanja mogu da kažem da je bolji prenos nego na Rts-u, a posle utakmice nema neprijatnog unilaterala sa Franjom Udovičićem, samo izjava Atanasijevića na engleskom
Jumanji Posted September 27, 2019 Posted September 27, 2019 Morala sam peti da odgledam jos jednom, u onom ludilu nista videla nisam.Jovovicu, majka te bozija, jeste da te svaki put kritikujem, zasluzeno, ali kakav si doktorski peti set odigrao alal ti cufte Svaka cast momci, bravooo Bobo [emoji173] moje!
mlatko Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Sinoc zaspao u 3. setu jer ustajao rano, sad gledam snimak. Ludilo kakav mec, posle onakvog mlitavog kraja 4. seta jedan eksplozivan 5. Atanasijevic superlativno nezaustavljiv u svih 5 a ostali doprineli sledeci primer. Kad pomisle francuzi da su mogli imati jednu Ukrajinu preko puta sinoc...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Cash Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 (edited) 20 hours ago, nisam ja said: Inače dobijamo rutinski. Nadam se da odbojkasi ne razmišljaju ko ti inace ce opet da nas dobiju ko 2017 A bice pun kurac Slovenaca u Parizu jos jedan +za njih. Edited September 28, 2019 by Cash
nisam ja Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Iskreno meni će biti isto. Naravno da ću navijati svim srcem, al i ako izgubimo neću biti tužan. Juče je bilo finale pre finala. I to sve od momaka koje nije pratio nikakav hajp i šareni nije putovao kod svakog ponaosob gajbi da snima celovečernju emisiju.
levi Posted September 28, 2019 Author Posted September 28, 2019 Francuska bez energije za bronzu. Poljska publika ozbiljan fenomen, s obzirom da su 1/2 finale izgubili u Sloveniji, koliko ih je putovalo, samo zbog utakmice za 3. mesto
Cash Posted September 28, 2019 Posted September 28, 2019 Biče da su Poljaci vec dosta ranije kupili karte
April Posted September 29, 2019 Posted September 29, 2019 Kikiriki, čips i TV na terasiI Laško, da ih popijemo laganoSent from fav toy
Recommended Posts