valter Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Gledao sam cetiri prve utakmice,ne bas svaki poen,i mislim da nam je ovo posle Sidnejske najtalentovanija generacija.
James Marshall Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Opet jedan kvalitetan raspad nakon što smo mogli da uzmemo prvi set. Kolaković slabo reaguje jebem li ga. U drugom setu smo od 7-6 došli da gubimo 20-10
Ajant23 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ma, džaba bilo, put u SAD za bacanje u vodu... Gotovo svi igraju ispod svog nivoa... Slabo se tu išta više može... Odoh da gledam fudbal...
wall Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Gledao neko prvu sa Rusima? Po stat. izgleda jedino Atanasijević igrao.
wall Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 (edited) Aj još jedan. Hvala na pažnji, dovidženja. :) Edited June 27, 2014 by wall
James Marshall Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Kakvo je stanje, je li nas samo sve pobjede do kraja vode na završni turnir?
wall Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 To sigurno. Samo nisam siguran da možemo protiv usa baš tako. Bugari ozbiljniji, mi tanki u bloku a i slabo ga čuvamo. Svašta pada.
James Marshall Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Pa dobro, moguće je da će zbog ovog formata takmičenja i Ameri biti grogi kad dođu kod nas kao što smo i mi bili u USA. Ne znam samo, jedino ako nisu bili u Rusiji pa su ostali cijele sedmice u Evropi. Naši su baš izgledali džetlegovani protiv Amera. Mislim, svaka čast ovom formatu, kvalifikacije za finalni turnir na nivou cijele planete, ali je teško cimanje za igrače, ipak je onaj sistem "regionalne kvalifikacije, broj mjesta za svaku regiju fiksiran na osnovu dotadašnjih rezultata uz neki baraž" humaniji.
wall Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Poprilično sam siguran da su ostali. <_< Mada njih su Bugari lupili tamo tako da nije da su nepobedivi.
wall Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Dobro serviramo, Jovović odlično diže, nema poena iz bloka.
Recommended Posts