Jump to content
IGNORED

Odbojka

levi

Recommended Posts

Posted

Iran pobedio Brazil u Brazilu 3-0. To je samo po sebi zanimljivo ali reakcija Rezendea pri kraju treceg seta, kada Iran vodi, je jos zanimljivija. Poceo je da jede sopstvenu majicu i izgleda kao da zeli sebi da odere kozu. Hospitalizacija je neophodna.

Posted

Juce su Brazilci jedva izvukli zivu glavu, 2-1 vodio Iran.

Posted

Ne pratim bas aktivno odbojku ovih dana pa ne znam dali su Bugari trube ili smo mi bas jaki.

Posteno smo ih odrali.

Posted

Mnogo lepo čišćenje Bugara, mnogo lepo...

Posted

A Bugari su čudni, mogu igrati kao zveri a mogu se i raspasti...

Mada 25:13 je uvredljivo.

Posted

Ovako loš body language nekog vrhunskog sportskog tima nisam odavno video, kao danas kod Bugara.

Posted

Dobro. 3:2

Bugari ovaj put igrali.

Malo kenjali na kraju...

Posted

Jovović.

Meni dobar. Treba malo iskustva tj hladna glava ali dobar.

Posted

Šteta za prvi set, kada je Srbija sa set loptom dobro primila servis amera, ali se tehničar opredelio za prvi tempo u kome je Stanković blokiran. Možda da je išao na Atanasijevića, možda bi to lakše prošlo u tom trenutku. Posle su ameri dobili 30:28 i sve je manje bilo igre u naredna dva seta. Srbija je strašno padala sa igrom, na kratko se vraćala, ali sve manje i manje i u trećem setu su se praktično raspali, ni promena primača nije mnogo pomogla...

Nadajmo se da će sutra biti bolje, makar bod za dva seta...

Posted

Možda nije loše ovako izgubiti.

Mlada ekipa, krenulo ih... Da osete i težak poraz.

Posted

Uf, ja nisam ni znao da se igra, bio sam se uključio na početku drugog seta slučajno, bilo je mučno za gledati. Od prijema servisa pa nadalje, ništa nije šljakalo. 

Posted

Ja gledam reprizu. :(

Jbg.

Mi loši, oni dobri i to je to.

Videćemo danas.