Ajant23 Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Sada čitam na sajtu FIVB da je ovo praktično prvo finale između dve evropske ekipe u istoriji Svetskih zato što u pedesetim nisu igrani formalni finalni mečevi (slično kao na Mondijalu u Brazilu pedesete u fudbalu)...
goofs Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 1 hour ago, Grandilof said: Mislis Madrid. Ono kad se krljao u finalu sa Rafom 4 sata na sljaci i izgubio 2:1 na kraju jer je ovaj odbijao da umre? Moguce da je to Madrid, iz nekog razloga meni je u glavi Rim.
Grandilof Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 Mhm, spasio 3 mec lopte u TB, kao da je juce bilo, do tog meca je pocistio sljaku, mastersi i standardno Barcelona, na sva 3 dobio Djokovica, i onda sutradan pukao od Federera. Tu je bas crkao sezonu sljake sto se i prenelo na RG i poraz od Soderlinga, posle nije ni branio titulu sa Wimbledona.
freakns Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 sada sam pogledao i prva cetiri seta Italije i Kine. Kineskinje su odigrale katastrofalno. Ting Zhu je odigrala prosecno a ostatak jos gore. nista nisu imali od napada. Italija mnogo bolja. Sylla ih je ubila prva tri seta. posle je malo pala pa je Malinov previse forsirala Egonu. Danesi je odigrala brutalan mec, devojka ima neverovatan osecaj za blok. ali i dalje je sve u nasim rukama. imamo napad koji moze da razbije blok Italije, dok Italija nema napad koji moze da razbije nas blok. u igri u polju ne zaostajemo puno. samo da nam se ne raspadne prijem jer ovo sto sam danas video me poprilicno uplasilo...
cedo Posted October 19, 2018 Posted October 19, 2018 (edited) snimak Srbije na SK1 ... ako koga interesuje Edited October 19, 2018 by cedo
Fakundo Sava Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Jedina šansa Italije je što igraju rasterećenije,imaju jednu od najmlađih ekipa i srebro je preko očekivanja. Možda nam ukradu jedan set,slično kao Nizozemljanke,Bianka propusti u nekom trenutku i eto 5 poena zaredom.Kada bi samo mogli da je sakrijemo na prijemu servisa inače u polju igra odlično. Mvp - Bošković Idealan tim Libero -Popović,primač-Brankica,primač2 - Tingzhu,korektor Egona, srednji bloker neka Italijanka ,tehničar Dajkema Iako je Brankica zaslužila mvp nagradu pre Tijane Mis fotogeničnosti Zoran Terzić
freakns Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 finale pomereno za 12:40, u 10:20 se igra utakmica za trece mesto.
mlatko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Srb (1.60) - Ita (2.25)Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
freakns Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 uzasni smo jbt. prijem katastrofa, servis jos gori
goofs Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Uzasni smo, ne mozemo da uvatimo one najobicnije Djula Mester servise. Dobra stvar je sto imamo prostora da sve ovo bude duplo bolje, samo da ne bude kasno.
189- Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 tacno sam znao da ce se ovo desiti kada po prvi put ukljucim da gledam devojke im out
mlatko Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 Italijanke dovoljno solidne, drugi set sad mozda odlucujuci.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 4 minutes ago, 189- said: tacno sam znao da ce se ovo desiti kada po prvi put ukljucim da gledam devojke im out + 1 Nisam uspela da odgledam do sada ni jedan ceo set, ali svi su govorili kako nase igraju kao terminatori. Ovo sada lici na nabrzaka skupljene amaterke.
Recommended Posts